Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt barbat si am aproape 30 de ani. Am o problema in relatii, de cand am iesit dintr-o relatie de lunga durata. Ma plicitisesc usor, sunt ultracritic, nu am rabdare, pofta, chef si am un blocaj de comunicare.

Terapeuti RO 9:02am Dec 22
Mesaj:
Buna ziua, sunt barbat si am aproape 30 de ani. Am o problema in relatia cu persoanele de sex opus, de 4 ani, de cand am iesit dintr-o relatie de lunga durata, similara cu un divort, care m-a afectat in ultimii ani. Ma plicitisesc usor, sunt ultracritic, nu am rabdare, pofta, chef, si am un blocaj de comunicare. Dialogul se rupe undeva in stadiu incipient si am impresia ca am uitat tot ce stiam sa fac. Simt o plictiseala de viata generala. Nu am probleme fiziologice, traume in copilarie, probleme familiale, probleme profesionale. Imi doresc sa am o relatie normala cu o femeie, o relatie bazata pe respect, prietenie, iubire etc…Ce ar trebui sa schimb ? Cum ar trebui sa abordez totul ? Multumesc !

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:17am Dec 22
ce ati putea face este sa contactati un psihoterapeut si sa incepeti o perioada de dezvoltare personala in care sa explorati aceasta dificultate. Din pacate nu va putem ghida online intr-un mod eficient. Succes!

Ana Maria Ionescu 9:06am Dec 26
Asta se intampla pentru ca nu te-ai eliberat inca de trecut. Nu stiu daca mai iubesti persoana dinainte, dar cu siguranta nu te-ai eliberat de ea. Iar celelalte femei nu pot lupta cu stafii.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed