consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

E normal ca o tanara in varsta de 21 de ani sa faca baie cu mama sa? E posibil ca tanara respectiva sa nu se fi maturizat inca, iar acest lucru sa-i creeze probleme in relatiile sociale, mai ales in relatiile amoroase?

Terapeuti.ro 7:02am Apr 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
am o intrebare relativ simpla, in legatura cu maturitatea adolescentilor. Din punct de vedere psihologic si/sau social, e normal ca o tanara in varsta de 21 de ani sa faca, cu placere, baie cu mama sa? Ce poate evidentia aceasta activitate, la persoana in cauza? E posibil ca tanara respectiva sa nu se fi maturizat inca, iar acest lucru sa-i creeze probleme in relatiile sociale, mai ales in relatiile amoroase? Mama ei i-a impus deja sa reununte la un iubit, cel putin pana termina facultatea, dar fata inca discuta cu acesta, nu vrea sa iasa complet din viata ei.

Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 7:18am Apr 21
eu cred ca nu este normal… pare mai mult o relatie homosexuala incestoasa decat una mama-fiica sanatoasa/normala. Poate ca persoana in cauza ar fi bine sa inceapa o psihoterapie in care sa descoasa aceasta relatie. Succes!

Loredana Albert Lupu 9:03am Apr 21
La varsta de 21 de ani o femeie este dezvoltata complet din punct de vedere fizic, acum depinde si de psihic. A face baie cu mama la aceasta varsta este un deplasat daca nu vorbim de o imposibilitate fizica. Nu cred ca este normal ca mama la varsta de 21 de ani sa interzica fetei sa aiba un iubit . Cand o sa-l aiba la 50 de ani ? Realitatea este ca fiecare trebuie sa isi traiasca viata proprie! Din ce inteleg eu exista o dorinta erotica si o gelozie intre cele doua. O relatie incestuoasa care daca nu va fi oprita poate dauna viitorului tinerei!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier