Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatE normal ca o tanara in varsta de 21 de ani sa faca baie cu mama sa? E posibil ca tanara respectiva sa nu se fi maturizat inca, iar acest lucru sa-i creeze probleme in relatiile sociale, mai ales in relatiile amoroase?

Terapeuti.ro 7:02am Apr 21
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,
am o intrebare relativ simpla, in legatura cu maturitatea adolescentilor. Din punct de vedere psihologic si/sau social, e normal ca o tanara in varsta de 21 de ani sa faca, cu placere, baie cu mama sa? Ce poate evidentia aceasta activitate, la persoana in cauza? E posibil ca tanara respectiva sa nu se fi maturizat inca, iar acest lucru sa-i creeze probleme in relatiile sociale, mai ales in relatiile amoroase? Mama ei i-a impus deja sa reununte la un iubit, cel putin pana termina facultatea, dar fata inca discuta cu acesta, nu vrea sa iasa complet din viata ei.

Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 7:18am Apr 21
eu cred ca nu este normal… pare mai mult o relatie homosexuala incestoasa decat una mama-fiica sanatoasa/normala. Poate ca persoana in cauza ar fi bine sa inceapa o psihoterapie in care sa descoasa aceasta relatie. Succes!

Loredana Albert Lupu 9:03am Apr 21
La varsta de 21 de ani o femeie este dezvoltata complet din punct de vedere fizic, acum depinde si de psihic. A face baie cu mama la aceasta varsta este un deplasat daca nu vorbim de o imposibilitate fizica. Nu cred ca este normal ca mama la varsta de 21 de ani sa interzica fetei sa aiba un iubit . Cand o sa-l aiba la 50 de ani ? Realitatea este ca fiecare trebuie sa isi traiasca viata proprie! Din ce inteleg eu exista o dorinta erotica si o gelozie intre cele doua. O relatie incestuoasa care daca nu va fi oprita poate dauna viitorului tinerei!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed