consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Locuiesc cu parintii si bunica mea mama tatei, iar bunica mea este genul de mama care isi cocoloseste copilul pana la ultima suflare. Problema este ca se comporta intr-un mod favorabil cu tatal meu, iar cu mine si mama total diferit.

Terapeuti.ro 6:56am Jul 21
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Buna ziua,Am o problema din punct de vedere familiar.Eu locuiesc impreuna cu parintii si bunica mea,mama tatei.Tata este plecat cu serviul intr-un alt oras,iar bunica mea este genul de mama care isi “cocoloseste” copilul pana la ultima suflare.Asta nu ar fi o problema numai ca se comporta intr-un mod favorabil cu tatal meu,iar cu mine si mama total diferit.De exemplu daca tal meu doreste ceva imediat dorinta i se indeplineste indiferent daca in acel moment dispune sau nu de banii necesari pentru a-i indeplini dorentele.In schimb daca eu sau mama mea ne dorim ceva pe langa faptul ca refuzul este categoric mai primim si reprosuri si ni se spune ca nu avem din punct de vedere financiar posibilitatea.Chiar si din punctul de vedere al mancarii este o diferenta de la cer la pamant.Cand nu e tata acasa mancam numai paste,cartofi,fasole iar cand e bunica mea ii indeplineste orice dorinta culinara.A ajuns sa se implice pana si in casatoria si relatia lor intima reprosandu-i mamei ca nu-i acorda
destula atentie tatalui meu.Aceste lucruri mi le spune mie in mod repetat,pe mine evident ne interesandu-ma viata intima a parintilor mei dar ea continua sa imi umple capul cu aceste lucruri.Am inceput chiar sa o dispretuiesc chiar daca pare rautacios pentru ca vad oarecum nedreptatea pe care o face,suferinta mea si a mamei si rautatea.Ce pot sa fac??Ma simt la capatul puterilo!Multumesc anticipat!!


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:24am Jul 21
o situatie destul de complexa… si observ ca nu ai zis nimic despre atitudinea tatalui tau fata de mama sa… aparent se complace? Solutia cea mai la indemana ar fi sa va mutati, evident. Daca bunica vrea sa aiba o relatie doar cu tatal tau… si el accepta in detrimentul familiei sale… atunci poate ar fi o idee sa ii si lasati? Discuta cu mama ta, dupa care doar voi 3 fara bunica si luati o decizie comuna. Succes!

Roxana Maria 8:57am Jul 21
Este important sa discutati voi trei despre acest aspect. Tatal tau trebuie sa fie informat si sa inteleaga ca e de datoria lui sa medieze acest conflict. Nu e usor, este mama lui, insa nici sotia nu e de dat la o parte. Aceasta este familia lui, si este dator sa o protejeze, sa-i asigure o viata armonioasa. Amestecul batranei se pare ca le-a adus o raceala in viata conjugala, deci, e necesara o clarificare. Si da, mutarea este si solutia sugerata de mine. Asa va reusi si mama ta, sa se simta sotie, ”stapana in casa ei ” si in acest fel, poate se va imbunatati si relatia parintilor si desigur, viata ta..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed