Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Intr-o vizita in famile, i-am gasit pe copii (baiatul nostru de 8 ani si baiatul gazdei, de 13 ani) sub plapuma. Au zis ca se joaca, dar acasa, tras de limba, baiatul nostru mi-a spus ca baiatul gazdei se juca cu sexul.

Terapeuti.ro 8:31am Nov 9
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Intr-o vizita in famile, i-am gasit pe copii (baiatul nostru de 8 ani si baiatul gazdei de 13 ani ) sub plapuma. I-am intrebat ce fac acolo…au zis ca se joaca, dar mi-au parut forte speriati si baiatul gazdei a tras plapuma peste el.Le-am zis sa iese de acolo si sa se joace cu altceva…dar nu am avut curajul sa trag plapuma sa vad daca e ceea ce gandeam eu…Acasa am ´´tras de limba baiatul ´´nostru si cu mare greu mi-a spus ca baiatul gazdei se juca cu sexul.Cum sa procedam :sa spunem parintilor?E un copil fff alitat si nu stim cum sa procedam….daca or sa creada ceea ce le spunem …sau, sa nu creada ca inventam…


Botezat-Antonescu Radu 8:40am Nov 9
eu va sugerez sa fiti sinceri si directi. Acest subiect nu are de ce sa fie ocolit. Le puteti spune ca v-a povestit fiul ce faceau si ca v-ati gandit ca este f important sa stie si ei. Fiecare parinte v-a lua atitudinea sa. Succes!

Remus Costache 8:47am Nov 9
Părerea mea este ca prima data ar fi util sa discutați cu copilul Dvs. Este un subiect normal și nu trebuie evitat a îl aduce în discuție cu propriul copil. Aflați ce curiozități are, cum a decurs joaca intre cei doi. Succes.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita