consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am oboseala cronica insa nu am facut tratament, deoarece parintii mei nu cred ca e serios. In plus, nu am mai un somn odihnitor.

Terapeuti RO 8:16am Aug 19
Mesaj:
Am 16 ani, voi fi eleva in clasa a 11 a din toamna. De aprox. 3 saptamani nu am mai avut un somn odihnitor. Ma culc tarziu (1, 2, 3 am) si ma trezesc devreme, foarte obosita. Cateodata, cand reusesc sa adorm mai devreme, ma trezesc in mijlocul noptii si nu pot sa adorm din nou. Am cosmaruri cateodata, in ultimul timp din ce in ce mai multe.
Acum 3-4 luni am aflat ca am oboseala cronica insa nu am facut nimic pentru a vindeca aceasta boala deoarece parintii mei nu cred ca e serios insa eu ma simt obosita mereu si de obicei trebuie sa fac pauze cand fac activitati fizice (ex: plimbat, curatenie) deoarece mi se face rau. Acum locuiesc singura deoarece ambii parinti sunt plecati in strainatae si trebuie sa fac si treaba din casa, ceea ce nu am mai facut niciodata inainte si ma tem ca nu voi face fata atunci cand va incepe si scoala(cauza principala a oboselii si stresului).

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:28am Aug 19
mergi la medicul de familie care sa iti recomande un specialist dupa care poti sa te gandesti si la a discuta cu un psiholog in legatura cu stresul pe care il simti. Succes!

Cabinet Psihologie Ioana Stancu 6:01pm Aug 19
Daca ai la liceu un consilier scolar, mergi sa vorbesti despre problemele tale.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile