Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am facut varicela. Eruptia este foarte puternica, dar problema mea pleaca de la creier. Nu ma suport. Imi vine sa ma zgarii pe fata cand ma uit in oglinda. Plang incontinuu si nu vreau ca oamenii sa ma vada asa.

Terapeuti.ro 8:49am May 5
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Am facut varicela acum 4 zile. Eruptia este foarte puternica dar problema mea pleaca de la creier. Nu ma suport. Imi vine sa ma zgarai pe fata cand ma uit in oglinda. Plang continuu si nu vreau ca oamenii sa ma vada asa.Prietenul meu isi doreste sa vina sa ma vada dar eu nu vreau sa vad pe nimeni. Nu vreau ca nimeni sa ma vada asa. Simt ca o sa o iau razna daca nu ma fac bine cat mai curand. Nu mai pot..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:01am May 5
medicul specialist ce spune?

Doina Zamfirescu 9:20am May 5
Este disigur neplacut dar faptul ca nu acceptati situatia face ca lucrurile sa nu fie la fel de calme. Stiti desigur ca va trece si lucrurile vor intra in normal. Este dreptul dvs. sa nu vreti sa fiti vazuta asa dar persoanele apropiate cred ca inteleg despre ce este vorba. Vorbiti cu medicul despre aspectele care va ingrijoreaza ca sa intelegeti mai bine manifestarile.

Ilius-Olariu Ana-Maria 3:01pm May 5
Eu m-as amuza de halu in care arat, as pune si o poza pe FB si as aduna prietenii la o șuetă. Iti dai seama ca doar o singura data ti se intampla sa ai acest nou look ;) Draga mea, e nasol, boala grea dar e normal si trece! Dar daca tu te simti mai ok sa nu te vada nimeni atunci nu te stresa, tu sa fii ok iar ceilalti dragi tie, care te iubesc vor intelege ca vrei intimitate. Daca nu ti ok atunci nu te mai tortura mai mult si lasa-i sa te vada, nu va fi deloc aiurea cum ai crede. Sănătate grabnica!

Roxana Mischianu 5:32pm May 5
Ai rabdare cca 2 saptamani. Daca te zgarii o sa ramai cu cicatrici. Nu te mai uita in oglinda. Cand vor trece vei fi mult mai frumoasa. Intre timp citeste o carte frumoasa.

Doctorul Terapii Complementare 5:39pm May 5
Varicela e o eruptie care trece fără tratament. Stresul pe care vi-l auto creați, vă agravează situația și puteți rămâne cu sechele. De aceea rugați pe cineva dintre cei dragi să vă cumpere de la un magazin de plante medicinale o Tinctură de Sunătoare din care luați de 3 ori pe zi câte 4 ml într-un pahar cu 100 ml apă, cu minim 20 de minute înainte de mâncare, pe stomacul gol. Vindecare grabnică!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita