consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Taiesc intr-o locuinta straina, un mediu cumplit de stresant psihic, cu o partenera care mi-a schimbat viata, nu in cel mai bun sens. Am avut o tentativa de sinucidere, episod care s-a mai repetat in 1981 si in 1995, cand am urmat un tratament, dar ceea ce ma ingrijoreaza este lipsa totala a memoriei pentru cele 1-2 zile.

Terapeuti.ro 6:29am Jul 7
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua, as dori sa adresez o intrebare legata de o tentativa de sinucidere de acum cca o saptamana. Am trait si traiesc inca intr-o locuinta straina, un mediu cumplit de stresant psihic (eu nu mai am locuinta proprie, am fost nevoit sa o vand, acum locuiesc cu o partenera care mi-a schimbat viata, nu in cel mai pozitiv sens) E un episod dureros, s-a mai repetat in 1981 si in 1995, cand am urmat un tratament. Ceea ce ma ingrijoreaza este lipsa totala a memoriei pentru cele 1-2 zile. Am fost adus acasa pe picioare dintr-un hotel unde am luat o doza de somnifere. Exista posibilitatea unei psihoterapii? Imi dau seama ca fac rau mie si celor dragi cu un asemenea gest, il regret, dar pentru o schimbare in bine imi e necesar mai mult ca orice izolarea de partenera mea, care, speriata, a plecat de acasa. Acum sunt linistit, dar nu pot continua astfel. Multumesc mult pentru raspunsul dv.


Tiberiu Seeberger 6:38am Jul 7
Bună ziua. Terapia este o cale sigură spre reușită. Curaj ! Psih. Tiberiu Seeberger

Chicos Cristina 6:40am Jul 7
Din felul in care va prezentati parcursul vietii, cred ca este posibil sa aveti nevoie de tratament psihiatric si in paralel sa faceti psihoterapie. Multa forta si curaj, va doresc!

Doina Zamfirescu 6:46am Jul 7
Consultati un psihiatru si in paralel urmati o terapie.

Adela Vali Stegariu 7:43am Jul 7
În cadrul spitalului Obregea este un serviciu dedicat tentativelor de suicid, format dintr-o echipă multidisciplinară (psihiatru + psiholog + asistent social), există şi un nr. de telefon gratuit la care poți suna 0800.08.01.00


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile