consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 34 ani, 4 copii si sunt casnica. De ceva vreme sunt foarte stresata, debusolata, dezorganizata si foarte irascibila. Nu reusesc sa-mi gestionez corect viata, sentimentele, adun doar frustrari si ma manifest cu manie si suparare fata de cei din familie.

Terapeuti.ro 6:19am Jun 17
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Am 34 ani,4 copii si sunt casnica.De ceva vreme sunt foarte stresata,debusolata,dezorganizata si foarte irascibila.Nu reusesc sa-mi gestionez corect viata,sentimentele si adun doar frustrari si ma manifest cu manie si suparare cu cei din familie.Vreau sa pot face fata cu brio exigentelor unei familii numeroase si nu stiu cum sa reusesc.Am nevoie de o indrumare de un sfat de o orientare catre un orizont relaxat.Multumesc anticipat!


Botezat-Antonescu Radu 6:42am Jun 17
incepe o psihoterapie… acolo ai tot timpul pt tine si tot ce se intampla in tine… o sa vezi ca in timp totul se regleaza. Succes!

Doina Zamfirescu 6:50am Jun 17
Din cate inteleg incercati sa faceti fata cu "brio" exigentelor multor persoane. Poate ca explorand situatia veti constata ca si dvs sunteti o persoana la fel de importanta si ca nu trebuie sa faceti totul cu "brio". Cateva sedinte de dezvoltare personala v-ar ajuta sa va puneti si pe dvs pe prim plan si totodata sa faceti fata obligatiilor din familie la un nivel rezonabil.

Lia Oltean 8:17am Jun 17
Subscriu. Nu exista un standard universal valabil pentru ceea ce înseamnă o mama buna. Iar dvs., pe lângă rolul de mama și soție, aveți și alte roluri. Explorați împreună cu un terapeut mai bine situația.

Marius Dumitrescu 5:54am Jun 18
pe langa sfaturile primite si care implica mai mult sau mai putin si bani incercati pur si simplu sa-i responsabilizati pe cei din famile inclusiv pe sot cerandu-va cu tact drepturile si impreuna cu sotul incercati sa va rsponsabilizati copii. Fiecare trebuie sa stie ca are de adus prorpia contributie la curatenia casei, ajutor in gospodarie, etc.. Fiind multi fiecare are de facut mai putin decat daca ar fi fost singuri. Cine nu este responsabil nu stie sa aprecieze munca altuia. Daca v-ati angaja ce ati face ? Succes.

Psiholog Daniel Mois 8:59am Jun 18
Ai nevoie de repaos, de relaxare, de grija fata de propria ta sanatate, fata de propria ta persoana. Apeleaza temporar la o doica, ia-ti o vacanta, fa o pauza. Si reinvata sa te relaxezi.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile