consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani și sufăr după un băiat de aproape doi ani. Am avut o relatie timp de 9 luni, apoi în mod subit, el nu și-a mai dorit nimic cu mine.

Terapeuti.ro 7:18am Aug 24
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna, numele meu este Anca. Am 17 ani și sufăr după un băiat de aproape doi ani. Am avut o relatie timp de 9 luni, apoi în mod subit Elnur și-a mai dorit nimic cu mine. La inceput durerea se manifesta doar prin lacrimi, plângeam foarte des și intr-un fel ma eliberam. Încercam sa-l contactez din cand din cand refuzurile si jignirile lui ma ucideau pe dinauntru. Apoi am inceput să devin irascibila. Aveam probleme cu furia, țipam… Încet, încet s-au combinat toate, lipsa poftei de viața, izbucnit in plâns din orice, ma certam cu toata lumea, note mici la școala (am luat bacalaureatul, dar cu note foarte mici, de trecere cum se spune si nu am reușit sa iau la facultatea pe care o doream din tot sufletul). Acela a fost momentul în care am inceput sa ma blamez si sa ma urasc pe mine însumi. De atunci a apărut lipsa poftei de mâncare, am ajuns la 43 de kg si sunt scârbită de mine. Lipsa somnului, sau mai degrabă somn neregulat, adorm la 5 dimineața si ma trezesc
chiar si la3-4 după-amiaza. Sau sunt zile cand nu dorm nici macar un minut. Sa nu uitam de izolare, nu mai am nici un prieten ,i-am alungat pe toți. Nu mai amnici o placere a vieții, totul ma lasă rece. Si mai este si teama permanenta de ceva… De moarte in special. Frica de innec cu mâncare, de fulgere, de animale,insecte..Cred ca este vorba de depresie . Cum ma pot trata?

Cristina Anghel 7:43am Aug 24
Anca, imi pare rau pentru suferinta ta. Inteleg cat iti este de greu sa fii respinsa. Insa, tu esti cea care te poate ajuta. Vorbeste cu parintii, sa incepi o psihoterapie. Vei depasi aceste tipare autodistructive si vei reusi sa iti echilibrezi viata si sa nu te mai autosabotezi. Mult succes, iti tin pumnii!

Botezat-Antonescu Radu 7:45am Aug 24
treci mai intai pe la un psihiatru… nu ma feresc sa iti spun ca ai trecut in patologic si ai nevoie de tratament in paralel cu psihoterapia. Se poate, curaj!

Maria Adam 9:12am Aug 24
Draga mea, primul pas in vindecare l-ai facut! Faptul ca ai avut putere si curaj sa iti relatezi povestea aici si sa ceri ajutor.Si da, schimbarea este in tine! TU si doar Tu, poti sa “te ridici “, de jos.Sunt de aceasi parere cu cei care ti-au sugerat sa apelezi si la ajutor de specialitate.Se pare ca singura nu ai destula forta sa lupti cu depresia care te-a cuprins.Dar repet…nimeni nu poate rezolva problema in locul tau!! TU trebuie sa faci asta, sa te ajuti, sa gasesti motivatia…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile