consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Trebuie sa aleg o facultate, dar nu reusesc sa ma gandesc la una care sa mi se potriveasca, nu stiu ce imi place sa fac (cat de stupid suna).

Terapeuti.ro 7:21am Jun 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna
Cred ca am o problema, e prima oara cand vorbesc despre asta. Am 20 de ani si trebuie sa mi aleg o facultate pe care sa o urmez dar nu reusesc sa ma gandesc la una care sa mi se potriveasca, nu stiu ce imi place sa fac (cat de stupid suna) . Am citit de curand o carte foarte interesanta" personalitatea alfa" care mi a schimbat putin stilul de a gandii dar tot ma simt inchis, fara un scop.. Ma gandeam sa dau la informatica dar nu stiu daca o sa mi placa, nu stiu care imi e "vocatia"..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:52am Jun 26
du-te si discuta cu un consilier vocational ;)

Doina Zamfirescu 7:55am Jun 26
Puteti merge la un consilier vocational. V-ar ajuta sa va faceti o imagine cu privire la lucrurile care va plac si va poate fi de ajutor sa va dati seama ce profesie ati dori sa aveti.

Grigoras Nitica 1:22pm Jun 29
Din moment ce te-ai gandit sa dai la informatica un motiv este,analizeaza-ti motivul…,posibil sa fie alegerea buna daca-i atractie la mijl..Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile