Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatTrebuie sa aleg o facultate, dar nu reusesc sa ma gandesc la una care sa mi se potriveasca, nu stiu ce imi place sa fac (cat de stupid suna).

Terapeuti.ro 7:21am Jun 26
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna
Cred ca am o problema, e prima oara cand vorbesc despre asta. Am 20 de ani si trebuie sa mi aleg o facultate pe care sa o urmez dar nu reusesc sa ma gandesc la una care sa mi se potriveasca, nu stiu ce imi place sa fac (cat de stupid suna) . Am citit de curand o carte foarte interesanta" personalitatea alfa" care mi a schimbat putin stilul de a gandii dar tot ma simt inchis, fara un scop.. Ma gandeam sa dau la informatica dar nu stiu daca o sa mi placa, nu stiu care imi e "vocatia"..


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:52am Jun 26
du-te si discuta cu un consilier vocational ;)

Doina Zamfirescu 7:55am Jun 26
Puteti merge la un consilier vocational. V-ar ajuta sa va faceti o imagine cu privire la lucrurile care va plac si va poate fi de ajutor sa va dati seama ce profesie ati dori sa aveti.

Grigoras Nitica 1:22pm Jun 29
Din moment ce te-ai gandit sa dai la informatica un motiv este,analizeaza-ti motivul…,posibil sa fie alegerea buna daca-i atractie la mijl..Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed