consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt emotiva, plang din orice, ma supar foarte repede si incerc sa tin in mine, dar nu ma pot abtine. Sunt geloasa si posesiva chiar daca nu am de ce, iar dupa ce ma enervez si explodez imi dau seama si regret.

Terapeuti RO 8:54am Feb 10
Mesaj:
..am avut si evenimente negative din copilarie,la scoala/liceu/facultate am obtinut note foarte bune,ma atasez foarte tare de oamenii cu care interactionez iar asta ma face sa am parte de multe dezamagiri.nu am foarte multi prieteni adevarati dar sunt o persoana sociabila,sunt placuta de oameni,am o viata sexuala foarte buna si sunt foarte implinita in aceasta privinta. am o relatie de 1 an ,imi iubesc partenerul cu adevarat , este atent cu mine,ma iubeste la randul lui, dar consider cu tarie ca eu l-am adus in stadiul in care a ajuns relatia noastra..ma enervez exagerat de repede iar pe urma ma calmez si incerc sa repar lucrurile.ne certam foarte des,iar majoritatea certurilor provin din banalitati.suntem orgoliosi amandoi.nu locuim impreuna dar ne vedem aproape zilnic.
De cand ma stiu sunt la fel de emotiva,plang din orice ma supara..ma supar foarte repede si incerc sa tin in mine,sa nu se vada..dar nu ma pot abtine.
Am ajuns la punctul in care nu mai stiu ce sa fac,din probleme financiare nu pot consulta un pshiolog,de aceea am ajus sa va adresez astfel gandurile mele. sunt geloasa si posesiva chiar daca nu am de ce iar dupa ce ma enervez si explodez imi dau seama si regret.
Problemele acestea ma afecteaza din ce in ce mai mult,plang foarte des , nu ma hranesc corespunzator, nu pot sa dorm.
Ce as putea sa fac?ce imi recomandati?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:24am Feb 10
pt simptomele pe care le descrieti puteti merg la medicul de familie care sa va recomande mai departe cateva alternative medicamentoase (sau sa va trimita la un specialist – gratuit), insa pare sa fie vorba despre un blocaj emotional (undeva) care va opreste din a constientiza sursa suferintei prezente. Ma gandesc ca ati putea beneficia de macar cateva sedinte de psihoterapie de cuplu (incercati sa faceti un efort impreuna cu partenerul), in ideea ca asa invatati amandoi niste lucruri si v-ati putea rezolva problema prin relatia cu el. Ne-ar fi destul de dificil pe internet sa va fim de ajutor intr-un mod eficient. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed