Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Copilul meu are 3 luni, iar sotul ma insala de vreo 2. Este la a 2-a abatere, cu aceeasi femeie cu care a facut-o in urma cu un an. Ma gandesc la fetita noastra, ca ii va fi greu sa creasca fara tatal ei, dar nici eu nu pot trai cu un om care stiu ca iese pe usa si se intalneste cu alta.

Terapeuti.ro 8:15am May 18
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua!
Sunt sotie si mama si am 29 de ani.Copilul are 3 luni.
Sotul ma inseala,de vreo 2 luni,am dovezi concrete,nu banuieli:mesaje,telefoane etc.La noi in familie nu a existat sa avem secrete unul fata de celalalt,cum ar fi parolele si asa am reusit sa vad mesajele.
Suntem casatoriti de 4 ani si este la a 2-a abatere,cu aceeasi femeie cu care a facut-o in urma cu un an.Eu am plecat momentan cu copilul la parinti,pentru a mai scapa un pic de tensiune.Vorbim zilnic la telefon,fara nici o dicutie in contradictoriu,fara o umbra de raceala,dar el continua sa vorbeasca cu respectiva.
Acum cateva zile cand am plecat,mi-a spus ca s-a terminat tot cu respectiva,ce ne iubeste si nu vrea sa ne piarda,dar din pacate nu este asa.
Va rog sa imi spuneti ce sa fac..este o decizie foarte grea,ma gandesc si la fetita noastra ca ii va fi greu sa creasca fara tatal ei,dar nici eu nu pot trai cu un om care stiu ca iese pe usa si se intalneste cu alta..


Cristina Hazulea 8:43am May 18
Doar tu sti ce poti face! Noi "ce-i din afara" putem sa-ti spunem ce sa faci. Incercati terapia de cuplu

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:45am May 18
ce puteti face este sa va ganditi bine si sa luati o hotarare cat mai buna pt viitorul copilului si al Dvs. Nu poate altcineva lua aceasta decizie in locul Dvs. Inainte de orice va sugerez sa incercati cateva sedinte de consiliere maritala… macar sa clarificati totul. Succes!

Doina Zamfirescu 9:42am May 18
Daca sotul dvs. spune ca vrea sa ramana in relatie atunci apelati la consiliere de cuplu. Este posibil ca dupa ce stabiliti ce anume s-a schimbat in relatie si cum vreti sa fie aceasta lucrurile sa se limpezeasca.

Remus Sandu 12:20pm May 18
Poate că va fi nevoie să faceți un compromis ;) https://wp.me/p48646-dv


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita