Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o relatie de 2 ani cu prietenul meu. Acum 15 zile i-a decedat mama si nu vrea sa mai comunicam, in schimb pe Facebook il vad activ. L-am sunat si mi-a zis ca are probleme si cu tatal sau, care este la pat, si sa mai astept.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Ma numesc Narcisa si am o relatie de 2 ani.Ne intelegem bine ,dar acum 15 zile i-a decedat mama si nu vrea sa mai comunicam in schimb pe facesbook al vad de 2 ori pe zi.L-am sunat si mi-a zis ca are probleme si cu tatal sau care este la pat si sa mai astept.Nu-mi explic atitudinea lui ,ma simt foarte prost cand al vad activ pe facesbook.Imi da impresia ca nu ma mai vrea.Ce puteti sa-mi spuneti !
Multumesc anticipat!

Te sfătuiesc sa îi respecți nevoia de a nu comunica un timp. Probabil îi este greu și simte nevoia sa fie singur. Asta nu înseamnă ca nu tine la tine, ci ca pentru moment nu este disponibil emoțional.
 4
in plus, ma gandesc ca poate mai multa empatie din partea ta i-ar fi de folos in aceasta perioad foarte grea prin care trece!
 2
Pierderea unui parinte este un lucru extrem de dureros si greu de “digerat”. Reactia lui este normala, mai ales ca are si un tata cu probleme. Stiu ca si tie iti este greu, poate te simti respinsa, dar poate un simplu mesaj in care sa ii specifici faptul ca tu ii esti alaturi oricand are el nevoie, deocamdata e de ajuns. Da-i spatiu si timp, are nevoie de ele.
 3
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed