consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o relatie cu un barbat, mai mult colegialitate de camera… Sforaie, il deranjeaza orice miscare a mea in pat, este agresiv verbal, vorbeste numai rastit si cu un ton autoritar.

Terapeuti RO 10:24am Jan 15
Buna ziua!
Am 46 de ani si o relatie cu un barbat, daca o pot numi asa, este mai mult colegialitate de camera. Dar nici colegialitatea nu este ok. Sforaie, il deranjeaza orice miscare a mea in pat, este agresiv verbal, vorbeste numai rastit si cu un ton autoritar. Locuiesc cu tatal sau, un individ jalnic din toate punctele de vedere, pensionar, cicalitor, nesuferit, libidinos, îngălat, sufera de Șefie in formă cronică. Acest trai în trei, afecteay viata de cuplu, desi, am convingerea ca acest barbat ma tine doar ca sa aduc ceva de mancare in casa. Nu are nici un sentiment fata de mine. Plus interventiile iubitului tata care îi modifcă creierul. Cu ghilimele. Acasa, am numai pe mama, foarte zgarcita, iubind la disperare al doilea sot, absurda, inculta, care mi/a nenorocit viata despartindu/se de tatal meu care ulterior a murit. Crede ca daca imi trimite o suta de lei, si/a facut datoria de mama. Nu am pe nimeni care sa ma iubeasca, mi/am închistat sufletul, sufar de depresie si mi/e groaza de fiecare zi pe care o traiesc. Nu am un loc de munca, desi caut cu disperare, si sunt nevoita sa traiesc silnic și zilnic cu doi barbati care m/au transformat in sluga lor. Am parte doar de cicăleli, dispret, autoritate in exces. Nu am mai auzit un cuvant bun de cand a murit tata. Cred ca ma doresc sa ma odihnesc langa el. Ce sa fac?

Diana Nagy 10:44am Jan 15
Buna ziua. Din ce spuneti, inteleg ca sunteti extrem de nefericita langa acest barbat. As vrea sa incercati sa va raspundeti la intrebarea “De ce raman in aceasta relatie”? Inteleg ca situatia dumneavoastra este una dificila, neavand inca un loc de munca, insa poate v-ar ajuta sa apelati la prieteni/cunostinte care sa va gazduiasca o perioada de timp, pana va gasiti un loc de munca astfel incat sa reusiti sa va sustineti singura. In conditiile in care va este imposibil sa plecati, poate ar fi util sa va adresati unui psihoterapeut, care sa va ofere putin sprijin, sau unui consilier vocational care sa va asiste in gasirea unui loc de munca. Exista fundatii care ofera aceste servicii in regim gratuit. Una dintre aceste fundatii este Fundatia Estuar, cu filiale in Cluj, Bucuresti, Giurgiu si Ploiesti. Mult succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed