consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt orfana de parinti si am locuit la bunici. Acum sunt toti decedati. De mica sunt o persoana credincioas, iar la biserica am observat un baiat, dar sunt o persoana timida si nu am indraznit sa-i impartasesc sentimentele. Timp de 5 ani am sperat intr-o minune, dar baiatul acela s-a insurat cu o ruda a mea.

Terapeuti.ro 6:33am May 30
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Va rog sa-mi faceti o caracterizare.

Sunt orfana de parinti, am locuit la bunici. Acum sunt cu totii decedati. De mica sunt o persoana credincioasa. Am mers foarte des la slujbe de placer. La biserica am observati un baiat care la fel de mult fregventa lacasul sfant. Mi-a placut acest lucru. Am crezut ca m-a va observa, dar nu s-a intamplat acest lucru. Eu sunt o persoana timida, nu am indraznit sa-i impartasesc sentimentele. Timp de 5 ani am sperat intr-o minune, dar baiatul acela s-a insurat cu o ruda de-a mea.
Eu am visat ca nunta mea sa fie intr-o zi de duminica in acelasi timp cu o sarbatoare a mea preferata. Ciudat este faptul ca desi eu mi-am dorit acest lucru de un an de zile , in aceeasi duminica, la aceeasi sarbatoare a avut loc nunta acelui baiat cu nepoata mea.
Ce sfat imi dati ?


Gabriel Sima 6:42am May 30
Iti recomand ca atunci cand iti place de cineva sa il faci atent pe respectivul..sa-i dai de inteles ca simti ceva pt el. Sa-ti fie bine!

Cris Tina 6:48am May 30
Sunt persoane pe care le iubim dar ele nu ne iubesc , persoane care ne iubesc dar noi nu le iubim si persoane care ne iubesc si pe care le iubim . De data aceasta ai intalnit o persoana pe care o iubesti dar care nu are sentimente fata de tine , se mai intampla . Cu siguranta vei intalni si persoana care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti . Oricum , in orice situatie , tine minte ca de fapt nu ne indragostim de o persoana ci de imaginea din mintea noastra a acelei persoane si de multe ori dupa perioada de ” indragostire ” descoperim ca peroana nu corespunde imaginiii pe care o aveam la inceput despre ea . Cu alte cuvinte , in orice relatie sunt 4 cel care te iubeste , cel pe care il iubesti , imaginea ta despre el si imagina lui despre tine ;) Poate am divagat putin dar poate iti va folosi sa iti faci o idee ;) Succes si concentreaza-te pe ceeea ce iti doresti in viitor ;)

Olimpia Ciocea 7:17am May 30
Iti recomand sa nu mai astepti sa se intample minuni fara sa actionezi intr-un fel.Incearca sa te cunosti mai bine , sa-ti dai seama ce doresti de la viata si sa interactionezi cu ceilalti, astfel vei fi vazuta si ii poti cunoaste si tu pe ceilalti.Mult succes!

Psiholog Daniel Mois 12:32pm May 30
Daca iti doresti ceva, sa comunci. Iar daca tot esti credincioasa, urmeaza invatatura biblica: CERE SI TI SE VA DA, CAUTA SI VEI GASI.

Lia Oltean 8:35am Jun 1
Subscriu. Din păcate ceea ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat, însă poți învăța pw viitor sa acționezi, în vaza propriilor valori, în direcția dorită.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile