consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt cu un baiat de 3 ani si locuim impreuna cu parintii lui, dar nu o suport deloc pe maica-sa, mi-a facut viata un calvar. Eu am vrut sa ne mutam in chirie, el nu a vrut sa dea bani…

Terapeuti.ro 8:45am Feb 23
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna, am o problema foarte mare daca m-ati putea ajuta cu un sfat v-as fi foarte recunoscatoare. Am 22 de ani sunt cu un baiat de 3 ani si 4 luni si locuim impreuna cu parintii lui , nu o suport deloc pe maicasa, mi-a facut viata un calvar in tot acest timp , in sensul ca face lucruri care mie nu imi plac si chiar daca ii spun ea continua sa le faca, cred ca sa ma enerveze nu stiu motivul, tin sa spun sa am fost o fire care isi spune punctul de vedere si comunicativa, dar de cand sunt cu baiatul asta parca m-am inchis cumva in mine, sunt la mama lui acasa( ea tot imi aminteste asta) si nu pot sa ii spun eu ce sa faca in casa ei… eu am vrut sa ne mutam in chirie, el nu a vrut sa dea bani… acum de cand am "criza asta" niste prieteni ( inginerii nostri de la munca cu care mai iesim din cand in cand) ne-au oferit o chirie ieftina si el a acceptat pentru a ma face fericita, dar eu nu mai sunt asa sigura ca vreau sa continuam aceasta relatie, dar nu stiu daca vreau sa ne despartim, vreau sa mentionez ca parintii si sora mea stau la 100 km de unde stam noi, am aici un job bun si intr-un fel deastea nici nu m-am despartit de el pana acuma, dar nu stiu ce sa fac, nu am prieteni aici, sunt singura intr-un oras strain si mi-am dat seama ca vreau ss fiu mai libera sa ma distrez si eu , acasa la mi e am cu cine, dar aici nu , el nu vrea sa iasa ma tot trimite stiind ca nu am cu cine… ce sa fac??? … daca plec oare mie mai bine?? El nu vrea sa vina acasa la mine, dar eu mi-as dori sa ma intorc… dar daca plec acasa nu vom mai fi impreuna.


Cristina Anghel 9:26am Feb 23
Incercati sa va imaginati fiecare ipostaza: 1. continuati in varianta actuala 2. va mutati in chirie 3. va mutati la dvs. 4. va despartiti. In functie de cum va simtiti si ce va vine in minte luati decizia. Inteleg ca nu va va fi foarte usor, altfel ati fi decis deja. Daca nu reusiti singura, apelati la ajutorul unui psiholog. Succes!

Lia Oltean 9:31am Feb 23
Uneori procesul de luare de decizii e anevoios și tocmai în acele momente psihologul poate interveni. Din ceea ce ai expus pare însă ca deja înclini într-o anumita parte..

Botezat-Antonescu Radu 9:36am Feb 23
nu cred ca are cineva cum sa stie ce o sa simti in viitor… putem doar banui aproximativ… realitatea este si v-a fi subiectiva. Eu iti sugerez sa faci ce simti tu ca este bine pt tine… daca nu exista consens in cuplu… greu sa functioneze armonios. Ai incredere in tine! Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile