consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Locuiesc cu sotul, copilul de 1 an si 3 luni si mama, bolnava de schizofrenie paranoida. Mama nu isi ia medicamentele, are logoree, vorbeste incoerent, rade singura, in hohote. Credeti ca este periculos sa locuim cu ea? Sotul spune ca nu ne permitem sa stam in chirie.

Terapeuti.ro 6:45am Oct 3
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Locuiesc cu sotul, copilul de 1 an si 3 luni si mama, bolnava de schizofrenie paranoida. Mama nu m-a crescut, m-au crescut pe rand bunica, apoi matusa. Mama nu isi ia medicamentele pt schizofrenie, are logoree, vorbeste incoerent, rade singura in hohote. Credeti ca este periculos sa locuim cu ea? Pot innebuni si eu daca stau cu ea? Ea vrea sa ma dirijeze si acum, am 34 ani, imi spune mereu ce sa fac, imi impune sa nu renunt la invatamant, desi vreau sa imi schimb profesia, pt ca nu am definitivatul, sunt suplinitoare si voi ramane mereu cu salariu de debutanta. Sotul, spune ca nu ne permitem sa stam in chirie. Am stat o perioada la socrii, dar faceau presiuni asupra mea sa vand apartamentul unde eu si mama suntem coproprietare, iar cum mama nu vrea ma bateau la cap sa o dau in judecata.


Botezat-Antonescu Radu 7:10am Oct 3
simti ca o sa innebunesti daca situatia nu se schimba? Sfatul meu ar fi sa va ganditi bine in ce mediu va cresteti copilul pt ca un asemenea diagnostic netratat este extrem de daunator (asa cum de altfel sunt sigur ca si simti). Curaj!

Gabriel Sima 9:43am Oct 3
dupa parerea mea o terapie la mama pentru aderenta la tratament este necesara. Iar pentru voi consider ca trebuie sa faceti demersurile necesare sa obtineti o locunta sociala sau un ajutor de la stat. Este destul de stresant pentru voi sa traiti in mediul care traiti, dar daca mama reuseste sa fie convinsa sa iti ia tratamentul atunci lucrurile o sa stea altfel.

Strimbei Cornelia 10:35am Oct 3
O mama posesiva,chiar daca nu este bolnava,care nu-si vede decat interesele ei,este nociva ptr.toata familia dv. Cautati o modalitate in care sa va fie bine dv.,copilului si sotului,restul,fiecare cu viata lui.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier