Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIubesc doua femei. Cu una am o relatie de 4 ani, siguranta, stabilitate, cu cealalta pur si simplu nu pot sta fara ea, desi e o relatie cu nabadai. Cand sunt cu una, mi-e dor de cealalta.

Terapeuti.ro 7:54am Feb 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Iubesc 2 femei … sau tiind sa cred ca doar ma amagesc , nu stiu nici eu exact . cu una am o relatie de 4 ani in spate si am siguranta, stabilitate si tot ce iti poti dori de la o relatie in camin, si cu cealalta pur si simplu nu pot sta fara ea … ne`am despartit de cateva ori … a plecat … si mereu am cautato si am mers dupa ea (cand am zis ca ne`am despartit , a plecat mereu in alta tara… europa toata deja,etc)… Cea cu care am stat 4 ani o numesc M, si pe cea care o cunosc de 7 luni si simt ca mor fara ea si am trait cu ea 7 luni locuind impreuna cu nabadai o voi chema O. Asadar povestea este una complicata… chiar FOARTE complicata … dar sa descriu in cateva cuvinte … am cunoscuto pe O in timp ce era cu M , si la 2luni am decis sa parasesc caminul si m-am mutat cu O … apoi au urmat 7 luni pline de nabdai … si tiind sa cred ca este doar din vina mea pt ca , cand sunt cu M mi-e un dor fanstastic de O , si cand sunt cu O mi-e dor de M , de stabilitate si siguranata care nu o pot avea cu O . Cu O am doar sentimente tiind sa cred sau nu stiu … cert este ca daca ma despart de O,nu pot dormi sta cu M ,parca e lumea pe dos si nu simt nimic pentru ea ,si daca a despart de M si stau cu O parca sunt impacat oarecum sufleteste ,in schimb parca nu avem nici`un viitor eu cu O, fata de eu cu M… nuj , sunt bulversat si asta sunt doar catve cuvinte in mare dar situatia este foarte foarte foarte lunga si complicata … parca ar fi un film cu mai multe sezoane … a dori un sfat , parere orice .. nu stiu .. pentru ca nu stiu ce sa fac , pe cine sa aleg unde sa incep si etc .. tiind sa precizez de cand am cunoscuto pe O … pe parte financiar am picat jos grav … ceea ce cu M ma ridic … rog sfat


Carmen Ontanu 8:25am Feb 26
Care este scopul vietii tale? Cum vezi tu o relatie de cuplu?

Lia Oltean 8:29am Feb 26
Situația pare complicata, iar tu nehotărât și inconsecvent, plutești în derivă. Poți sa-ti găsești mai ușor calea și sa o păstrezi, având ca sprijin un psihoterapeut.

Botezat-Antonescu Radu 8:44am Feb 26
sfat: exploreaza/investeste intr-o psihoterapie. Cum spuneai: sunt multe si amestecate. Succes!

Romulus Vatasescu 9:30am Feb 26
In intregime este un mesaj cu si despre confuzie => psihoterapie.

Elena Savu 2:11pm Feb 26
Ce cauti nu este la O si nici la M. E la tine .Cand vei fi pregatit sa afli vei privi in fata motivul comportamentului tau.

Kornett del Cornetto 1:14pm Feb 27
Acum sigur ca un sfat de bun simt este sa mergi si sa discuti cu un psihoterapeut. Dar daca vrei un sfat personal…"O" te atrage doar prin aventura…in timp ce "M" este stabilitate, siguranta. Chiar tu spui ca nu vezi sa ai un viitor cu "O"…ca te trage in jos financiar. Cred ca e genul de femeie cate te pune pe "jar"…dar numai ca nu dureaza. Dupa ce va trece "jarul" asta…cred ca o sa regreti dupa "M". Oricum, mai asteapta. E doar o parere de nespecialist…Si bineinteles, un psihoterapeut te-ar ajuta sa vezi mai bine ce doresti tu de la o relatie de cuplu. Bafta multa!

Doina Zamfirescu 4:09pm Feb 27
Explorati impreuna cu un terapeut aceasta situatie care va afecteaza pe toti 3. O sa aflati motivele pentru care baleiati de la o partenera la alta si veti putea decide ce doriti de fapt. Pare ca daca exista amandoua in viata dvs. va ofera tot ce doriti, problema este ca sunt 2 persoane diferite. Si probabil este necesar sa alegeti ce doriti cel mai mult si la ce puteti renunta. Nimic nu este perfect.

Mihaela Comisel 8:18pm Mar 1
Pare un pattern in vesnica poveste a "fructului oprit"…deci asta inseamna ca probabil nu este prima data cand sunteti nehotarat, dual, sunteti "lacom" si va place jocul planurilor paralele, reusind in felul acesta sa mentineti nivelul de adrenalina la cote ridicate (comportament autodistructiv). Dupa cum ati descris alegerea ati facut-o deja (recititi ce ati scris!), nu va amagiti singur, responsabilitatea, siguranta, angajamentul, nu sunt punctele dvs. forte! Daca doriti intradevar sa va schimbati si sa intelegeti de ce va gasiti mereu in situatii confuze, apelati la un psiholog.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed