consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am cunoscut pe cineva. Stiu ce persoana este si ca va merita sa am o relaţie cu el. Partea proasta este ca imi este teama sa ma vad cu el. Imi este teama ca nu ma va placea, ca nu sunt destul de buna pentru el.

Terapeuti.ro 6:51am Jul 24
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Bună ziua! Am cunoscut pe cineva, m-am interesat de el.. Ştiu ce persoană este şi că se va merita să am o relaţie cu el.. Partea mai proastă este că nu ştiu de ce, dar îmi este oarecum teamă să mă văd cu el. Teamă nu este cuvântul potrivit, dar altul nu mi-a venit în cap.. Când este vorba de el parcă îmi pierd din puterea emoţională, nu ştiu.. E ciudat, ştiu! Îmi este teamă că nu mă va plăcea, că nu sunt destul de bună pentru el.. Cu toate că mi-a spus deja că nu vrea să mă piardă şi altele. Sunt nesigură, parcă nu mai sunt eu..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:58am Jul 24
inteleg ca v-ati ‘transformat’ intr-o ‘alta persoana’, tematoare, cu ‘puterea emotionala’ scazuta, insuficient de buna pentru ‘el’, nesigura, poate si altele. Ma intreb ce ar face o persoana sa fie in acest fel?

Carmen Ontanu 7:43am Jul 24
Daca va duceti catre persoana respectiva aveti sanse 50-50. Daca nu va duceti nu aveti nici o sansa. Noroc!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile