consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 39 de ani si de 15 ani ma chinuie atacurile de panica si anxietatea. Mi-e frica sa stau singura, am stari de lesin, ameteli… Am trei copii si sufera si ei cu mine.

Terapeuti RO 10:20am Jan 15
Mesaj:
Buna Seara ma numesc Hajnalka am 39 de ani si de 15 ani ma chinuie Atacurile de Panica Axietatea mi-e frica sa stau singura sa umblu pe drum singura am stari de lesin, ameteli, simt ca corpul nu mai ieste al meu in acele momente si se intimpla foarte des traiesc in aceasta groaza si din cauza problemelor finaciare am incetat sa mai sper ca voi mai avea vreodata o viata normala.am trei copii ei imi este foarte greu sufera si ei cu mine incearca cit pot sa stea cu mine.Va rog sa-mi spuneti exista Speranta sa mai am o viata normala?

Ioana Despina Camino 1:27pm Jan 15
am trecut si eu prin asta si…da, chiar exista viata dupa sindromul anxios. Eu am avut o perioada cand aveam si 10 atacuri de panica pe zi (acum vreo 3 ani)…ghici ce: in prezent nu mai am problema asta, poate doar ocazional (f rar si la intensitate mica de tot). Psihoterapia ajuta foarte mult, exista si tratament medicamentos daca esti de acord. Pana una-alta citeste aici, am scris un articol din experienta mea despre asta: http://cooltrends.ro/atacul-de-panica-sau-baubau-ul-creat-de-noi-insine/

Ioana Despina Camino 1:32pm Jan 15
eu am fost la psihiatru, nu e nici o rusine!

Doina Zamfirescu 11:00am Jan 16
Apelati la un terapeut. Daca nu va puteti permite financiar exista ONG-uri care ofera consultanta gratuita.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed