consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema cu increderea, nu pot sa ma incred in nimeni, nici macar in mine, nu sunt sigura de nimic. Nici cand gatesc ceva simplu nu am incredere ca fac bine. Nu sunt sigura nici daca hainele pe care le port imi stau bine.

Terapeuti RO 7:58am Feb 24
Mesaj:
Buna,nici nustiu cum sa incep,am o problema cu increderea,nu pot sa ma incred in nimeni,nici macar in mine,nu sunt sigura de nimic din ce fac fie gresit sau corect.Inainte nu eram chiar asa deranjata ca nu pot avea incredere,dar acum nu mai stiu ce sa fac,nici cind gatesc ceva simplu nu am incredere ca fac bine.Va rog ajutati-ma,nu mai suport sa nu ma incred nici macar in mine,sa nu fiu sigura nici de hainele ce le port ca stau bine,Va rog mult

Delia Craciun Cormos 8:01am Feb 24
buna ziua, eu iti recomand cu drag sa cauti un psihoterapeut in orasul tau si sa ii povestesi exact ce ne-ai spus noua acum. din pacate doar prin niste raspunsuri nu se poate sa te ajutam sa rezolvi aceasta problema, asa cum o numesti tu. numai bine!

Adrian Isacianu 9:50am Feb 24
Daca esti din Iasi ma poți contacta in privat…cu toata încrederea.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed