consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aproape 18 ani si nu am avut niciodata o prietena, din cauza timiditatii. Ma simt foarte prost, sunt pesimist, ma gandesc numai la lucruri negative, pun mereu raul inainte…

Terapeuti RO 8:32am Feb 9
Mesaj:
Am aproape 18 ani,fizic sunt sanatos,dar am o problema sufleteasca ca sa zis asa.Nu am avut niciodata o prietena,datorita timiditatii.Ma simt foarte prost sunt pesimist,ma gandesc numai la lucruri negative,pun mereu raul inainte,ma gandesc la viitor ca daca va fi asa sau asa in sens negativ,iar daca se intampla ceva numai la lucrul ala ma gandes…Nu stiu ce-i cu mine am ajuns sa nu ma simt bine nici cu prietenii avand un sentiment neplacut,deseori imi place sa stau mai retras sa nu ies.Cred ca e un inceput de depresie.Parca simt asa o greutate pe inima,chiar nu stiu ce se intampla cu mine si avand gandurile astea pesimiste chiar ma sperie si chiar imi afecteaza foarte mult viata.Inainte eram fericit,comunicativ,glumet,acum parca am o retinere.Va rog foarte mult sa ma ajutati sa ies din starea aceasta.Am vrut sa apelez la un psiholog,dar nu am mijloacele financiare necesare.Multumesc anticipat.

Doina Zamfirescu 8:58am Feb 9
Ati facut un pas important constientizand aceste probleme. Exista ONG-uri care ofera consultanta gratuita. Apelati la una dintre aceste organizatii..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:03am Feb 9
ma gandesc ca esti inca la liceu? daca da… apeleaza cu incredere la consilierul scolare, care este si specializat pe categoria ta de varsta. Daca doresti un al psiholog incearca sa gasesti unul care are contract cu Casa Nationala de Asigurari si care iti poate deconta sedintele de consiliere… sau poti cauta centre sau asociatii care au programe de consiliere gratuita. Nu renunta! ;)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed