Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 17 ani, iar iubitul meu la fel. Suntem impreuna de jumatate de luna, dar el deja a inceput sa imi ceara sa fac dragoste cu el si consider ca e prea devreme. Poate as fi de acord cu el, dar ne intalnim foarte rar, nu stam sa vorbim sau sa ne petrecem timpul altfel.

Terapeuti RO 8:08am Mar 18
Mesaj:
Buna . Am 17 ani ,iar iubitul meu la fel . Suntem de putin timp impreuna ,avem jumatate de luna ,dar deja el a inceput sa imi ceara sa fac dragoste cu el si consider ca e prea devreme . Poate as fi de acord cu el ,dar ne intalnim foarte rar ,cand ne vedem numai asta imi cere ,noi nu stam sa vorbim sau sa ne petrecem timpul altfel (iesiri in oras ,sa ne uitam la filmesau chestii de genul) ,iar in timpul liber ,nu imi trimite nici macar un mesaj ,asteapta sa il bag numai eu in seama si vorbeste destul de sec ,adica raspunde scurt si la obiect,nu duce mai departe conversatia ,iar eu nu pot sa fac totul . Am indoieli ,daca a vrut sa fie cu mine doar pentru a face dragoste cu mine ? ..nu imi explic altfel necomunicarea dintre noi .. Mentionez ca suntem colegi de clasa ,iar relatia o ascundem de colegi pentru ca ei nu reactioneaza tocmai bine ,stiu asta pentru ca am mai fost o data cu el anul trecut dar s-a aflat si toti colegii au inceput sa se comporte ca niste copii mici ,sa rada si asa mai departe ,ca si cum nu ar fi normal la varsta noastra ..Ma puteti ajuta cu niste sfaturi va rog ? Sa imi spuneti ceea ce credeti ..?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:22am Mar 18
singurul sfat pe mi-as permite sa ti-l dau ar fi acela de a te asculta mai intai pe tine. Daca tu nu simti ca vrei sa faci dragoste cu el… atunci nu faci si gata. Indiferent de ce zic ceilalti copii din clasa… tu esti o persoana care poate sa ia decizii singura si ar fi de dorit sa te tii de ele. Daca el are nevoie de sex, exista si alte solutii. Succes! ;)

Daniela-Monica Guzu 8:42am Mar 18
Intr-o relatie fiecare participa, fiecare face jumatate din drum. Daca unul nu se ocupa de partea lui de relatie atunci celalalt e nevoit sa se ocupe de tot, pana cand apare frustrarea si epuizarea. Intr-o relatie este important sa primesti, la fel de important este sa si daruiesti. Cine isi doreste un partener de viata care cere, cere, cere si nu da mai nimic? Iti suna cunoscute toate acestea? TU ALEGI ceea ce vrei sa faci. Mult succes!

Carmen Ontanu 9:03am Mar 18
Daca asta este perceptia ta, nu trebuie sa faci sex cu el.

Mihaela Munteanu 9:32am Mar 18
In adancul sufletului tau stii ca sunt anumite lucruri care nu sunt in ordine in relatia asta de aici si indoielile tale.Asculta-ti inima si puneti urmatoarea intrebare: este el ceea ce mi-am dorit de la un iubit,este aceasta relatie exact asa cum am nevoie pentru a fi fericita,implinita (pe plan sentimental)?

Elena Neacsu 2:33pm Mar 18
Fiecare varsta vine cu ceva nou,cu harjoneala din scoala primara,apoi cu telefoane,sms-uri,facebook-uri,cu placa de par,gloss-uri,firchiziuieli,si……..ne trezim indragostiti lulea,vrand parca sa cuprindem totul!te sfatuiesc sa incerci,pe cat posibil,sa fii echilibrata,sa-i comunici TU,ca de fapt tu vrei altceva din relatia voastra,ca daca nu face schimbari cu el insusi,nu are ce cauta in viata ta……iar in ceea ce priveste sexul….e un moment unic,ce trebuie consumat,atunci cand te simti pregatita,si cand persoana cu care vrei sa-l faci merita!!!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile