consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Majoritatea ma considera ciudat, in clasa, cand am ceva de zis, colegii imi zic mereu sa tac, chiar daca ce zic zic bine.

Matei Irinel 8:12pm Feb 28
Buna seara..am si eu niste probleme de integrare in societate nu stiu de ce , majoritatea ma considera ciudat si am incetat sa imi pierd cam orice speranta,in clasa la ore cand am ceva de zis mereu colegii imi zic sa tac chiar daca ce zic zic bine,nu prea sunt placut decat de un cerc foarte restrans de persoane..nu ma prea pot imprieteni cu multa lume..am 18 ani si ce fac nu fac mai deloc bine,ma bag in multe si nu ma pot tine de un lucru anume..si e foarte aiurea.Nu fac fata sa imi impart timpul corespunzator..cateva probleme,ma poate ajuta cineva?

Botezat Radu 8:51am Mar 1
in asemenea situatii sunt foarte multe de ‘pus pe hartie’. Iti recomand sa incepi sa iti ordonezi ceea ce faci, incepand cu focalizarea pe a merge la un consilier. Sigur o sa reusesti sa le pui in ordine, cu perseverenta o sa ai si succes din ce in ce mai mult. Bafta!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile