consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma numesc Alina si am 26 de ani. Sunt singura de ani buni. La 19 ani, virgina fiind, am avut o relatie cu un barbat pe care l-am cunoscut online. El este mai mare cu 20 de ani.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!

Ma numesc Alina si am 26 de ani.Am urmat Litere si in prezent, sunt traducator. Sunt singura de ani buni. La 19 ani, virgina fiind, am avut o relatie cu un barbat pe care l-am cunoscut online. El este mai mare cu 20 de ani.Am vorbit luni bune si am decis sa ne cunoastem.Simteam amandoi ca avem o legatura speciala. Ne-am intalnit, am baut o cafea si am vorbit o zi intreaga. Au existat cateva sarutari dar atat.

Nu l-am mai intalnit de atunci dar am continuat sa vorbim. Stiu ca nu este casatorit sau intr-o relatie. De curand, mi-a propus sa ne vedem dupa atata timp si sa avem relatii intime.Imi doresc, ce e drept.Mai ales ca experientele mele sexuale au fost o catastrofa. Insa nu stiu daca este bine sa merg mai departe in aceasta relatie, Va rog sa-mi dati un sfat.

Pare o relatie autentica, daca dupa atata timp ati pastrat legatura. De ce ai dubii legate de continuarea/reluarea relatiei?
V-ati intalnit deja si vad ca il placi din moment ce iti doresti sa fii cu el.
Ce te face sa crezi ca nu este bine sa mergi mai departe?
Cel mai bun sfat este dat de sufletul tău .. numai tu știi ce simți ce trăiri ai avut și ai pentru celălalt .. instinctul îți spune ..primul gând când te gândești la situație este intuiția .. după intervine rațiunea..
ce crezi ca vei obtine in cadrul acestei relatii pe termen scurt? Dar pe termen lung? Ce alta alternative ai? Ce sfat i-ai da tu unei bune prietene daca ar fi in situatia ta? Sau mai mult, scrie tu pe o hartie argumentele tale pro si contra si acorda-le o nota de la 1 la 10! Vezi ulterior in ce parte inclina “balanta”!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed