implant dentar fast and fixed


Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat


Ma numesc Alina si am 26 de ani. Sunt singura de ani buni. La 19 ani, virgina fiind, am avut o relatie cu un barbat pe care l-am cunoscut online. El este mai mare cu 20 de ani.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua!

Ma numesc Alina si am 26 de ani.Am urmat Litere si in prezent, sunt traducator. Sunt singura de ani buni. La 19 ani, virgina fiind, am avut o relatie cu un barbat pe care l-am cunoscut online. El este mai mare cu 20 de ani.Am vorbit luni bune si am decis sa ne cunoastem.Simteam amandoi ca avem o legatura speciala. Ne-am intalnit, am baut o cafea si am vorbit o zi intreaga. Au existat cateva sarutari dar atat.

Nu l-am mai intalnit de atunci dar am continuat sa vorbim. Stiu ca nu este casatorit sau intr-o relatie. De curand, mi-a propus sa ne vedem dupa atata timp si sa avem relatii intime.Imi doresc, ce e drept.Mai ales ca experientele mele sexuale au fost o catastrofa. Insa nu stiu daca este bine sa merg mai departe in aceasta relatie, Va rog sa-mi dati un sfat.

Pare o relatie autentica, daca dupa atata timp ati pastrat legatura. De ce ai dubii legate de continuarea/reluarea relatiei?
V-ati intalnit deja si vad ca il placi din moment ce iti doresti sa fii cu el.
Ce te face sa crezi ca nu este bine sa mergi mai departe?
Cel mai bun sfat este dat de sufletul tău .. numai tu știi ce simți ce trăiri ai avut și ai pentru celălalt .. instinctul îți spune ..primul gând când te gândești la situație este intuiția .. după intervine rațiunea..
ce crezi ca vei obtine in cadrul acestei relatii pe termen scurt? Dar pe termen lung? Ce alta alternative ai? Ce sfat i-ai da tu unei bune prietene daca ar fi in situatia ta? Sau mai mult, scrie tu pe o hartie argumentele tale pro si contra si acorda-le o nota de la 1 la 10! Vezi ulterior in ce parte inclina “balanta”!
 2


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile