consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fostii iubiti inca o cauta pe prietena mea si desi nu se intalnesc, mai vorbesc.

Terapeuti RO 12:30pm Feb 11
Mesaj:
Am 30 de ani, prietena mea are 21. Recent ceva mi-a atras atentia legat de trecutul ei. Fostii iubiti inca o cautau si desi nu se intalneau,mai vorbeau. Am aflat despre ea ca a inceput viata sexuala la 15 ani cu profesorul de istorie (insurat cu copil de care a stiut de la inceput) pentru care avea o pasiune. Ea a spus ca el o sacaia cu note mici. Ca era un pervers, ii arata partile intime pe web. Apoi a avut o relatie normala cu un baiat din liceu, pe care il insela cu profesorul. Urmatorul iubit a fost un politist de 31 de ani, casatorit, 2 copii. A spus ca acesta nu i-a spus si ca a aflat pe parcurs. Urmatoarea relatie a fost cu un baiat mai mic decat ea, ea avea 19, el 18, care a stat in casa cu ea, ca si chirias. Pana aici a spus ca a fost indragostita de fiecare. Ultimul a parasit-o ca a aflat ca povestea cu fostul. Apoi a intrat intr-o relatie cu cu cineva pe care nu l-a iubit, si l-a lasat pentru mine. Am scos foarte greu adevarul de la ea. M-a mintit desi stiam adevarul, fara sa il caut eu. Imi spune ca ma iubeste, ca vrea sa ne casatorim. Chiar s-a comportat frumos cu mine. Nu a avut curajul, dar a vrut sa afle si mama ei totul, asa ca m-a lasat pe mine sa-i vorbesc despre trecutul ei. Sunt primul pe care l-a adus acasa. Initial, s-a certat cu toata lumea pentru a fi cu mine. I-am cunoscut familia, oameni buni, fara nici o problema, fara chestii complicate. Repet spunea ca ma iubeste si mai vorbea cu fostii, cu chiriasul si politistul care doreau sex. In loc sa ii expedieze scurt purta discutii interminabile. La un asemenea profil, riscuriile pot fi mari. Acum…Lupul isi schimba parul, dar naravul ba…sau…In viata oamenii se mai schimba. Va multumesc si va apreciez foarte mult.

Botezat Radu 12:56pm Feb 11
in mode evident nu este un comportament normal, sa nu mai spun sanatos. Ce ati putea face este sa mergeti cu ea la cateva sedinte de terapie de cuplu pt a o putea incuraja ulterior sa mearga in terapie individuala. Ceva se intampla in ea la nivel relational. In functie de ce recomandari primiti de la terapeutii care o vor vedea, va recomand sa fiti precaut. Este tanara, poate sa evolueze, dar ‘normal’ nu este ce a facut. Subiectul poate fi discutat in mare amploare dar cel mai corect ar fi sa o faceti impreuna. Succes!

Denissa Toma 12:58pm Feb 11
A ales sa va duca pe dvs ca ambasador al trecutului ei? De ce era necesar ca mama sa stie acest trecut? Care este relatia dintre ele daca nu a avut puterea sa-i spuna ea aceste lucruri? Nu este un lucru foarte des intalnit ca o fata sa-si inceapa viata sexuala cu o persoana in varsta, casatorita. Asa ca ma intreb daca lucrurile sunt chiar atat de ok in familia de origine,daca sunt chiar atat de fara probleme, fara chestii complicate. Exista un motiv pentru care nu a vorbit ea cu mama ei. Ar fi bine daca prietena dvs ar putea merge la cateva sedinte de pshoterapie pentru a-si lamuri putin trecutul (mai ales cu familia), dar asta doar ea o poate decide, când va simti ca doreste sa faca acest pas. Referitor la dvs, care era întrebarea, daca prietena se va schimba si nu va va insela si pe dvs, asa cum a mai facut-o?

Viorica Petrache 12:59pm Feb 11
Oamenii se pot schimba,condiţia este sa- si dorească. Până acum nu prea şi- a dorit ,dar poate cine ştie…de aici înainte…

Consiliere Psihologica Anna Ri 4:04pm Feb 11
Intrebarile mele pt dvstra sunt: 1.ce anume va atrage la prietena dvstra…? ce rol credeti ca aveti in viata prietenei dvstra? 2. dvstra ce credeti mai mult, ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba SAU ca oamenii sunt cu adevarat capabili de schimbari uimitoare in vietile lor ?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed