Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe 7 luni de cand am nascut un baietel sufar de o neliniste psihica. La inceput a a fost o depresie mai puternica. Nu voiam sa mananc, nu dormeam, nu puteam sa ma îngrijesc bine, plangea copilul si eu aveam panica de a nu-l putea linisti.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua. De 7 luni de cind am nascut un băiețel sufer de o neliniste psihică. La început ă a fost o depresie mai puternica . Nu vroiam să mănînc.nu dormeam.nu puteam sa ma îngrijesc bine.plingea copilul si eu aveam panica ca nu il pot linisti. După un timp părea sa fie mai bine. Însă acum cind el plînge sunt foarte nervoasă si strig la fetita mea de 3 ani. Nu se întîmplă toata ziua dat am momente. Aveam si gînduri de sinucidere ca din cauza mea copilul plinge. Acuma însă am stări de panica cind stiu ca trebuie sa stau toata ziua cu ei. Mai am si stati de tremurat . Pur si simplu încep ă tremura si plîng des . Bine ca bebele acuma e jumate de zi la cresa fiindca eu lucrez. Însă cind vine weekend ul ma panichez. Trebuie să merg undeva ca sa nu stau cu el acasa. Si el este un bebe dificil. Plîng e des si nu ii place mai nimica. Nici in brate nu prea tace. Ce poate sa fie cu mine? Mă puteti ajuta cu un sfat. Nu mai sunt ca inainte veselă. Nu prea am interesul si pofta sa ma joc cu copiii.

Buna ,
Exista acel sindrom post natal prezent la multe tinere mame. Se manifesta cam așa cum spui tu. Încearcă să vb cu un psihoterapeut. Este o etapa a noii tale vieți. Fii pozitivă, totul se rezolva în câteva ședințe. Succes.
 2
Prin aceste momente trec multe mamici! Un pic de terapie va ajuta cu siguranta! PE mine m-a ajutat si am reusit sa depășesc cu bine acea perioadă grea dar frumoasa!plângea bebe si 3 ore in continuu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18940 raspunsuri primite pentru 4010 intrebari
(in categoria actuala: 2198 raspunsuri primite pentru 432 intrebari)