Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEste adevarat ca gândurile noastre sunt mai puternice decât ne închipuim? Dacă ne gândim cu o anumită intensitate la un lucru, acela ar putea deveni realitate?

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna!
De curând am urmarit in documentar despre puterea minții.
Este adevarat ca gândurile noastre sunt mai puternice decât ne închipuim?
Dacă ne gândim cu o anumită intensitate la un lucru,acela ar putea deveni realitate ?

Da, este adevarat. Fizica cuantica si nu numai spune acest lucru, pe langa multe altele.
 1
Da, dar depinde cum te gandesti. Trebuie sa te gandesti strict la prezent, ca si cum s a intamplat deja(daca este vorba despre ceva pozitiv) si fara negatie si sa simti in toata fiinta ta acel lucru ca fiind adevarat, in caz contrar, poti atrage opusul. De ex: corect: sunt bogata financiar si imi permit tot cea ce imi doresc. Gresit: nu sunt sarac/a, nu am dusmani etc. Corect: sunt un om implinit si sanatos. Gresit: nu am nici o boala. Corect: sunt un afacerist de succes. Gresit: voi avea o afacere de succes.
 4
Tot ceea ce traiesti in prezent, este rezultatul a ceea ce ai gandit in trecut. Daca iti place viata ta, continua asa. Daca nu iti place prezentul tau, schimba modul in care gandesti
 7
Da, noi creem propriul viitor prin modul in care gandim. Atragem sau respigem ocazii, sanse, oameni…
 3
…mai mult decat gandurile, sistemul nostru de credinte influenteaza viitorul. Toate acele lucruri de care esti sigur si toate afirmatiile pe care ti le spui zilnic si care par a fi simple pareri, dar sunt mai mult comenzi catre subconstient :)
 2
Cred ca nu e suficient doar sa ne gândim la ceva. Sigur ca gândurile noastre implica multa energie direcționata spre ceva, dorințe sa spunem. Dar daca rămân doar gânduri și nu se duc spre acțiune, ci doar spre visare, e o capcana. Nu vei obține nimic dacă doar stai și te gandesti cum ar fi dacă… Directioneaza-ti și eforturile spre îndeplinirea dorințelor. E o vorba românească “Dumnezeu îți dă, dar nu îți baga și în traista”. Sa și facem, nu doar sa visam si sa ne gândim. :) Succes!
 3
Cognitivul este o carapace care justifică sau explică emoţionalul. Deciziile se iau de acolo, din emoţie, iar scenariul afectiv se scrie în mica copilărie, în primii 5 – 7 ani. Dacă acolo sunt părţi traumatizate, nevoi neîntâlnite, credinţe limitative, toate acestea vor crea modul în care se percepe realitatea şi vor genera gândirea negativă. Aşadar, rescrierea acestor tipare de gândire se face prin repararea la nivel emoţional.
Crăciun cu blândeţe şi prezenţă tuturor

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18797 raspunsuri primite pentru 3970 intrebari
(in categoria actuala: 2780 raspunsuri primite pentru 585 intrebari)