Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm fost prietena cu o fata, pana cand a inceput sa ma plictiseasca, ideea e ca eu sunt o fire mai directa si i-am zis in fata acest lucru. Ea mi-a zis, in replica, ca si eu o plictiseam si am hotarat intr-un fel sa nu mai tinem legatura…

Terapeuti.ro 7:27am Apr 6
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Am fost prietena cu o fata ,pana cand a inceput sa ma plictiseasca,ideea e ca eu sunt o fire mai directa si i-am zis in fata acest lucru.
Ea mia zis in replica ca si eu o plictiseam si am hotarat intrun fel sa nu mai tinem legatura…
A fost totul ok,desi au fost momente cand imi lipsea.Cand eram prietene eram foarte dura in sensul ca nu ii acordam atentie si intrun fel nu imi pasa ce se intampla cu ea.
Iar cand am devenit mai apropiata de ea,se schibase,adica ea era mai distanta.
Ideea e ca acum am iesit afara in grupul meu de prieteni,binenteles ca era si ea printre ei si a inceput sa ma bage in seama desi eu eram foarte indiferenta,adica nu o ascultam si incercam sa stau cat mai departe de ea,iar ea se tine dupa mine.
Nelamurirea mea este:De ce se mai tine dupa mine daca i-am spus foarte clar ca nu avem de ce sa fim prietene,ii place ca ma port din nou asa distant,asta o atrage?Sau doar nu are ce face?
Va rog sa imi dati un sfat in legatura cu ce asi putea face,va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 7:40am Apr 6
poate ca ii place sa te porti asa cu ea… poate nu are ce face? Ma gandesc ca ai putea relua discutia cu ea in care sa te exprimi mai clar (poate nu te-a inteles). Incearca sa discuti cu ea mai pe larg daca vrei raspunsuri complete. Succes!

Psihologul Va Raspunde 5:28am Apr 7
Unele persoane se simt bine cand sunt respinse, devalorizate, deoarece acesta e tiparul lor comportamental. Au avut unul sau ambii parinti cu astfel de comportament, si il considera OK, fara sa il constientizeze.

Cristina Anghel 7:51am Apr 7
Subscriu parerii colegului, cu o mica ajustare. Nu se simt neaparat bine, ci sunt obisnuite cu un asemenea comportament. E greu de crezut ca cineva se simte bine atunci cand este devalorizat…

Ionut Lupusoru 4:39pm Apr 7
Ati decis sa nu mai fiti prietene pt ca PE TINE te plictisea, ea probabil a spus asta doar pt ca tu ai spus-o. Cred ca te admira/respecta pt ceva si ar vrea sincer sa-ti fie prietena devotata. Spun asta pt ca eu am vreo doi prieteni pt care-as face orice si care probabil sunt satui de mine :D Dar chiar daca m-ar indeparta, asa cum faci tu cu ea, probabil tot as fi dispus sa-mi donez ambii rinichi oricaruia din ei daca ar avea nevoie :D


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed