Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
BUCURESTI | Workshop de constelatii sistemice - 24 noiembrie 2018

BUCURESTI | Workshop de constelatii sistemice – 24 noiembrie 2018

Scopul unei constelații sistemice:

Scopul unei constelații familiale sau organizaționale este acela de extindere a conștiinței și de realizare a unui insight.

Acesta este un prim pas către un sentiment de eliberare, deblocare, recuperare a puterii personale și a resurselor necesare pentru a face față evenimentelor vieții, o clarificare, o soluție sau un prim pas către vindecare.
Este solicitată capacitatea de observare fără judecată sau critică, dintr-un loc al detașării de orice așteptare sau pretenție, de a accepta pur și simplu ceea ce este și a face ceva bun din toate.
Evenimentele de viață și faptele proprii sau ale membrilor sistemului sunt observate și recunoscute exact așa cum au fost, permițând conștientizarea conflictelor interioare și găsirea de soluții proprii, adecvate, autentice.
Cu alte cuvinte, o constelație familială permite, prin insight, extinderea conștiinței dând o formă, un loc și un sens conținuturilor situate la marginea conștientului, dobândind în acest sens un efect vindecător.
Insight-ul este cel care va favoriza deschiderea către o nouă etapă a existenței, către o soluție nouă, un comportament mai adecvat, mai în acord cu propria ființă, o reducere a tensiunilor între conținuturile conștiente și inconștiente.

Facilitator:

Tamara Pascu, licențiată în psihologie, psihoterapeut în formare in Gestalt terapie integrativă și masterandă în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală, cu formări suplimentare în NLP, metoda Silva, EFT (tehnici de eliberare emoțională). Detalii complete găsiți aici: www.exploratoriailumiidinnoi.ro/despre)

Detalii workshop:

Orar: 10:00-18:00, cu pauze de confort și o pauza de prânz între 13:00-14:00
Loc de desfasurare: Zona Piata Romana. (Mai multe informații se vor primi prin mesaj privat, la înscriere)
Cost: 100 de lei
Numărul maxim de participanți este de 7-9 persoane. Se vor lucra maxim 7 constelații.

Contact și înscriere:

Pentru înscriere este necesar să telefonezi  sau să trimiți un SMS ori mesaj privat pe FB/WahtsApp/e-mail:
Tamara Pascu (http://www.exploratoriailumiidinnoi.ro/despre)
Telefon: 0745.154.913
E-mail: tami.pascu@gmail.com
Facebook: tami.pascuLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita