consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Workshop Centrul Steaua Divina: Menopauza - O abordare inteleapta, o noua provocare, un nou inceput de drum - 12-13 decembrie 2015, Bucuresti

Workshop Centrul Steaua Divina: Menopauza – O abordare inteleapta, o noua provocare, un nou inceput de drum – 12-13 decembrie 2015, Bucuresti

Centrul naturist de sănătate Steaua Divină te invită la workshop-ul:

 Menopauza – O abordare ințeleaptă, o nouă provocare, un nou început de drum

Workshop Centrul Steaua Divina: Menopauza - O abordare inteleapta, o noua provocare, un nou inceput de drum - 12-13 decembrie 2015, Bucuresti

În premieră în România, testele hormonale din salivă – evaluarea cea mai corectă a nivelului hormonal!

Pentru că ai grijă de sănătatea ta, Steaua Divină te premiază. Poți castiga o invitație gratuită la acest eveniment participând la concursul nostru, aici:

https://www.facebook.com/steaua.divina/?sk=app_137541772984354

Dragă femeie, 

Poate că tu crezi că mai e o veșnicie până la vârsta la care se declanșează menopauza!

Tu poate crezi că pe tine nu te va atinge această schimbare dramatică!

Sau poate nici nu te gândești la asta!

Și totuși acest moment va veni! Depinde de tine cât de târziu. Depinde de tine dacă va fi însoțit sau nu de cortegiul de efecte devastatoare pentru trup și suflet, pe care l-au cunoscut atâtea femei înaintea ta!

Vino la acest workshop! Ceea ce afli și aplici în acest workshop azi, îți poate asigura “imunitatea” față de neplăcerile de mâine ale menopauzei. Te învață să eviți aceste probleme care îți pot afecta sănătatea, sexualitatea, echilibrul emoțional, respectul de sine și relațiile.

Subiectul merită atenția ta azi. Ai nevoie de informațiile pe care majoritatea femeilor nu le cunosc, pentru ca să nu traiești calvarul pe care îl trăiesc majoritatea femeilor. Și aceste informații nu le gasești pe internet.

Medicina clasică tratează menopauza cu ajutorul terapiei de substituție hormonală. Ce înseamnă asta? Substanțe chimice!!! Acetatul de medroxiprogesteron are un efect puternic negativ și imprevizibil asupra organismului femeii. Ești pregătită sa îți asumi acest risc sau preferi calea blândă a remediilor naturale?! Tu alegi!

Trebuie de asemenea să știi că analizele hormonale din sânge, analizele clasice, nu sunt perfect edificatoare. Cercetarile au dovedit faptul că analizele care testează cu acuratețe nivelul hormonilor biodisponibili țestuturilor sunt cele din salivă.

Ești în preajma vârstei de 45 de ani, când se instalează de obicei menopauza?

Atunci ai și mai multe motive să afli acum metodele prin care poți să dezamorsezi această “bombă“, care poate fi menopauza.

Daca ai intrat deja la menopauză, workshop-ul acesta este un training intensiv care îți oferă un program holistic unicat – nu pentru supraviețuire la minimă rezistență, ci pentru a-ți regăsi înflorirea fizică și emoțională precum și bucuria de a continua să fii creativă în noua etapă de viață în care ai intrat.

Impreună cu echipa de medici care au acumulat prețioase studii în fitoterapie, apiterapie, ayurveda, aromaterapie, dietoterapie, acupunctură, vei descoperi:

  • metodele neinvazive și naturale de echilibrare hormonală la menopauză, de tratare și vindecare a celor peste 35 de simptome ale menopauzei: menstruații neregulate, bufeuri, uscăciune vaginală, tulburări emoționale și cognitive, modificări ale libidoului, hipertensiune arterială, tulburări ale somnului, afecțiuni dermatologice, obezitate, osteoporoză etc.;
  • care sunt trasăturile psihologice feminine cele mai valoroase, care te fac unică;
  • ce cicluri de existență traversezi;
    tot ce-ți folosește să știi despre stadiile menopauzei (premenopauză, perimenopauză, menopauză, postmenopauză), care sunt dezavantajele și riscurile fiecărei etape și care sunt cele 12 tipuri de menopauză;
  • de ce, chiar dacă pentru multe femei menopauza este o problemă fiziologică și psihologică, tu poți să te decondiționezi și să ieși de sub influența fluctuațiilor hormonale cum poți să-ți amplifici puterea de atracție, să-ți păstrezi libidoul, senzualitatea și să ai o viață sexuală împlinită chiar și după 45 de ani;
  • terapii holistice pentru regenerare și armonizare;
  • cum poți transforma criza majoră a menopauzei în cea mai mare șansă de creștere și transformare de la adolescență încoace.

Dragă femeie,

Alege să fii înțeleaptă, puternică și unică prin cunoaștere! Da-ți șansa sa fii tânară până la capăt!

În premieră în România, testele hormonale din salivă – evaluarea cea mai corectă a nivelului hormonal:

Dr. Munire Ibram:

Până acum, în orice laborator din țara noastră, nivelul hormonal se testa în mod obișnuit prin analizele din sânge.

Însă cercetările dovedesc faptul că analizele hormonale din salivă sunt cele care testează cu acuratețe nivelul hormonilor biodisponibili.

În sânge găsim doar substanțe hidrosolubile, ca vitamine hidrosolubile, carbohidrați, proteine, hormoni hidrosolubili. Hormonii sexuali, derivați din colesterol, deci substanțe liposolubile, devin hidrosolubile prin atașarea la o proteină, astfel încât în sânge vom găsi preponderent (95%) fracțiunea legată a hormonilor. Însă această parte a hormonilor sexuali nu poate fi recunoscută de receptorii celulari tocmai din cauza proteinelor atașate. Estrogenul, progesteronul și testosteronul acționează în multiple țesuturi din corpul femeii, peste zece la număr pentru fiecare in parte. Însă receptorii celulari recunosc doar moleculele de hormoni libere. Numai aceste molecule susțin, protejează și au roluri fiziologice asupra  țesuturilor. Cele legate de proteine nu pot fi folosite de către organe, ci se elimina din corp prin bila. De aici întelegem faptul că spre exemplu, măsurarea progesteronului din sânge se referă la progesteronul care nu poate fi folosit în țesuturi. Fracțiunea liberă din sânge a progesteronului se ridică la maxim 3-5% din întreaga cantitate de progesteron sangvin; iar aceasta este fracțiunea care se regăsește în țesuturi și în salivă.

Tratamentele hormonale cele mai eficiente sunt cele naturale. Un avantaj foarte important al testelor hormonale efectuate din salivă este acela de a oferi posibilitatea evaluării corecte a tratamentului. Repetarea analizelor după o perioadă de tratament evidențiază eficiența tratamentului sau indică ajustarea precisă a dozelor de remedii naturale, în funcție de aceste măsuratori salivare.

Testele salivare se determină o singură dată în vederea instituirii unui tratament precis ghidat de către medicul fitoterapeut, sunt complet neinvazive și foarte ușor de prelevat.

Workshop susținut de:

Dr. Munire Ibram

Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda, specialist in medicina muncii

Dr. Violeta Parvu

Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda, specialist in medicină de familie

Dr. Andreea Dragomirescu

Medic cu competență în apifitoterapie, ayurveda, specialist in medicină de familie

Evenimentul se va desfașura  în perioada:

12-13 decembrie 2015

Locul desfasurarii:

Bd. Magheru nr. 29, București

Programul:

Sâmbată, 12 decembrie, orele 11-18

Duminică, 13 decembrie, orele  15-18

Costul:

Participarea la acest eveniment costă 450 lei.
Invitațiile achitate până pe 4 decembrie beneficiază de reducere de 10 %.

Pana pe 4 decembrie, pentru fiecare persoană înscrisă suplimentar, primești reducere de 25 %.

Persoanele care înscriu pana pe 4 decembrie înca 4 solicitari beneficiază de gratuitate.

Locurile sunt limitate.

Contact:

Pentru rezervări și detalii organizatorice vă rugăm să ne contactați la telefon: 0723.489.556 si 0726.206.397.

Testimonial workshop 24-25 octombrie 2015:

“Întotdeauna am fost o femeie plină de vitalitate, sănătoasă, nu m-am gândit niciodată că ar putea fi altfel.

De aproximativ 3 ani, gradat au început să apară primele simptome neplăcute, care au devenit în timp din ce în ce mai supărătoare, ca de exemplu: constipaţia, diminuarea memoriei de scurtă durată, stări de devitalizare grave, somnolenţă, menstruaţie neregulată, dureri pre/post menstruale puternice şi de lungă durată, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscăciunea tenului, inflamaţii/infecţii genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristeţe, lipsa poftei de viaţă, depresie. Nu m-am gândit că aceste simptome/afecţiuni pot fi asociate perioadei de premenopauză, mă gândeam că sunt prea tânără pentru aşa ceva, la 42-43 de ani.

După 2 ani am făcut analizele hormonale care au confirmat totuşi intrarea mea în perioada de premenopauză.

La workshop am găsit răspuns la toate întrebările mele legate de aceste simptome/afecţiuni, am înţeles ce efort imens depune întreaga mea fiinţă, tot corpul meu, ca să facă faţă fluctuaţiilor hormonale survenite. Simt o uşurare sufletească foarte mare, o stare de relaxare, că există multiple soluţii naturale de a mă echilibra, atât fizic cât şi emoţional şi am auzit relatări despre femei care punând în practică ce au invaţat au obţinut rezultate chiar excepţionale.

Prin intermediul acestui workshop am ajuns să mă cunosc mai bine, mai profund, să-mi descopăr propria feminitate.

Îmi doresc să le spun tuturor femeilor că sunt minunate, că există soluţii şi speranţe reale la orice varstă de a îmbunătăţi considerabil calitatea vieţii, de a readuce zâmbetul pierdut pe buze, bineinţeles şi în funcţie de disponibilitatea fiecăreia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să particip la acest workshop.

Mulţumesc tuturor medicilor pentru profesionalismul, blândeţea, răbdarea, căldura sufletească şi preaplinul cu care ne-au împartaşit din experienţele lor şi ne-au redat speranţa şi bucuria de a trăi.

Vă mulţumesc din suflet,

H. C. – Bucureşti” 10 noiembrie 2015Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile