consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Seminar cu Simona Ionita (Eden Center): Introducere in samanism si interpretarea viselor | Bucuresti

Seminar cu Simona Ionita (Eden Center): Introducere in samanism si interpretarea viselor – 5 noiembrie 2014, Bucuresti

Visele sunt moduri de comunicare cu noi ale subconstientului nostru si reprezinta o resursa care nu trebuie neglijata. O sa facem exemplificari practice cu tehnici pe care le puteti folosi independent si ulterior.

Pentru interpretarea viselor o sa exemplificam optional si metoda samanista. Pentru aceasta o sa facem si o introducere in acest domeniu conectandu-ne la animalul puterii si spiritul protector, care sunt energii puternice care ne calauzesc viata si calatoriile din samanism. Construind o relatie cu ele, invatand sa avem incredere in ajutorul lor si sa comunicam cu ele pentru a capata raspunsuri ne este foarte folositor.

Cu ce va ajuta acesta intalnire?

 • Redescoperirea puterii interioare, imbunatatirea increderii in sine si accesarea de raspunsuri, solutii, revelatii, constientizari din voi. Nimeni altcineva in afara de dvs. nu stie ce vi se potriveste sau ce e mai bine sa faceti intr-o anumita situatie sau cu viata voastra.
 • Citirea simbolurilor din viata ta, pentru a ajunge in fluxul normal al vietii pentru indeplinirea scopului tau;
 • Echilibrarea, ampificarea energiei şi înlăturarea blocajelor energetice;
 • Purificare emoţională şi creştere spirituală;
 • Dezvoltarea cunoasterii de sine prin creşterea nivelului de conştientizare, descoperirea unor conditionari care ne limiteaza, a partilor pozitive si negative si cum sa utilizezi partile negative
 • Exprimarea mai bine in aceasta lume fiind intelesi mai bine, dar si eliminand frica de a ne exprima opinia si ce vrem sau simtim;
 • Dezvoltarea cunoasterii celorlati si imbunatatirea astfel a comunicarii cu ei. Aducem valoare in viata lui creand  o conexiune la nivel inalt, bazata pe intelegere si acceptare;
 • Capatarea increderii in intuitia si mesajele tale interioare;
 • Sa aduci valoare in viata ta, a  celorlati si in acesta lume;
 • Reducerea la minimum a stării de oboseală;
 • Imbunătăţeşte sentimentul de bunăstare, abundenta in viata;
 • Eliberarea tiparelor vechi de comportament care vă ţin blocati;
 • Sporirea creativităţii si imaginatiei;
 • O personalitate armonioasa bazata pe incredere de sine prin autocunoastere.

Toate aceste avantaje au drept rezultat echilibru şi armonie în întregul organism, crestere spirituala prin schimbarea perspectivei asupra lumii si pe plan fizic imbunatatirea somnului si sanatatii.

Emisuni anterioare in domeniu:

Emisiunea Puterile secrete, despre vise, provenienta si interpretare, precum si despre cauzele spirituale ale bolilor, avand ca invitati pe Simona Ionita si Mihai Onila:

https://www.youtube.com/watch?v=qpyNlVFSk5Y

http://www.ustream.tv/recorded/18395273 – Interpretare vise

http://www.ustream.tv/recorded/22167372 – Despre onestitate

http://www.ustream.tv/recorded/19869874 – Interpretarea viselor

Simona Ionita este terapeut, tehnician nutritionist si formator cu 8 ani experiență, din care 4 în străinătate. Participanții la seminarii sunt din peste 12 țări, ea sustinand seminarii la Women no limit, Body, Mind, Spirit în Cipru, Azerbaijan și în diverse orașe din România. Coloana de susținere a tot ceea ce face este Reiki Usui Traditional ramură originală în care este maestru.
Prin seminariile ei de cunoaștere, autovindecare, dezvoltarea puterii minții și inimii, Reiki, regresie și vindecarea trecutului, cât și prin înființarea Eden Center, un centru de dezvoltare personală și terapii complementare, Simona promovează descoperirea puterii interioare prin diverse metode și întoarcerea la noi înșine. Fiecare rezonăm diferit la diverse tehnici, dar important este, după ce încercăm diverse moduri de echilibrare pentru a vedea ce ni se potrivește mai mult, să practicăm regulat o disciplină a noastră care le include.
Văzând ce vi se potrivește puteți practica mai profund acest mod sau vă puteți găsi modurile dumneavoastră proprii de reconectare la sinele adevarat pentru echilibrare, autocunoaștere și aflarea răspunsurilor și unor soluții creative în toate aspectele vieții tale (sine, familie, părinte, serviciu, manageriale, artistice).
Grupul este și el important pentru a păstra disciplina și a ne susține cu energia. Meditațiile de grup sunt mult mai puternice decât cele individuale câștigându-se din sinergie.

Mai multe detalii pe www.simonaionita.com si pe https://www.facebook.com/simona.ionita.946?fref=nf

Primiti meditatii si documente gratuite prin inscrierea la newsletter pe www.simonaionita.com

Inscrieri la: edencenter.ro@gmail.com si 0737.308.882Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier