Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
terapie de grup dezvoltare personala

BUCURESTI | Program de dezvoltare personală (cu psiholog clinician Cristina Anghel) – din 5 aprilie 2019

Facilitatorul programului: psihoterapeut şi psiholog clinician Cristina Anghel

Acest program este special conceput pentru dezvoltarea ta personală. Pe parcursul a 10 întâlniri, te vei regăsi în cadrul unui grup de dezvoltare personală, îţi vei (re)descoperi punctele forte, atuurile tale, credinţele limitative. Vei avea ocazia să îţi reprogramezi existenţa şi să fii mulţumit(ă) de persoana ta şi de viaţa ta. Iar totul va avea loc în ritmul tău propriu, fără presiune asupra ta.

De multe ori am fost învăţaţi să credem că fericirea noastră depinde de cei din jur, că orice element asupra căruia nu avem controlul ne poate dezechilibra şi ne poate „răpi” fericirea. Asta, fiindcă atunci când suntem copii, fericirea noastră chiar depinde într-o mare măsură de factori externi, de părinţii noştri. Care ne învaţă nu numai cum să supravieţuim, ci şi cum să ne raportăm la ceea ce ni se întâmplă.

Un eveniment poate fi interpretat ca bun sau ca rău de două persoane diferite. Atunci, vă veţi întreba, trebuie să particip la un program de spălare pe creier ca să învăţ să mă mint singur(ă)?

Nu. Acest program vă ajută să identificaţi acele situaţii care vă creează dezechilibru şi disconfort, vă ajută să le faceţi faţă (fiindcă viaţa nu este niciodată perfectă şi ideală şi de multe ori apar situaţii, factori externi care nu pot fi controlaţi, dar cărora trebuie să le faceţi faţă).
Vestea bună este că veţi lucra cu propria persoană şi atunci când nu sunteţi în centrul atenţei, învătând de la ceilalţi.

Pe parcursul celor 10 întâlniri, vom lucra exerciţii pentru conştientizare, metode de a intra in contact cu tine, practici de automonitorizare, tehnici de schimbare a tiparelor toxice ş.a.

Vom lucra pe marginea următoarelor teme:

  1.  Prezentarea membrilor grupului şi a obiectivelor fiecăruia;
  2.  Continuarea prezentării;
  3.  Comunicarea asertivă;
  4.  Prezentarea scenariului de viaţă şi actualizarea lui;
  5.  Continuarea prezentării scenariului de viață
  6.  Vindecarea copilului interior (hipnoză);
  7.  Constelaţia intenţiei I;
  8.  Constelația intenției II;
  9.  Workshop psihosexualitate (normalitate, tabuuri, imaginea corporală);
  10.  Interpretarea viselor.

Avantaje:

O şedinţă individuală de coaching sau terapie costă minim 150 lei/h. Acest program este structurat pe întâlniri de câte 3 h, participanţii lucrează în paralel, mai mult decât în întâlnirile individuale, fiindcă se crează o dinamică de grup foarte benefică deschiderii şi schimbării. Odată cu semnarea contractului se va semna şi un acord de confidenţialitate, prin care participanţii se obligă să păstreze confidenţialitatea informaţiilor discutate.

Nu rareori se întâmplă ca unii dintre participanţi să lege prietenii pe viaţă. Gradul de intimitate atins în cadrul unor asemenea grupuri depăşeşte uneori gradul de intimitate din relaţiile semnificative ale membrilor grupului.

Preţul programului şi termenele de plată:

Pentru plată până pe 14.03.2019 prețul este de 700 lei/program/persoană.

Pentru plata până pe 28.03.2019 preţul este de 800 lei/program/persoană.

Pentru plata până pe 4.04.2019 preţul este de 900 lei/program/persoană.

Pentru doi sau mai mulţi membri ai aceleiaşi familii, preţul este de 630 lei/persoană, iar termenul de plată este 28.03.2019 (reducerile nu se cumulează).

Programul este compus din 10 întâlniri, în fiecare vineri, de la 16-19, în Str. Medeleni nr. 7, ap.1, sector 3, București.

Data începerii: 5 aprilie 2019. Programul se întinde pe parcursul a 10 săptămâni, cu o singură pauză, pe 26 aprilie, în vinerea dinaintea Paștelui.

Contact și înscriere:

Pentru înscrieri, trimiteţi un e-mail la cristina.c.anghel@gmail.com. Includeti o copie CI pentru completarea contractului şi acordului de confidenţialitate şi emiterea facturii proforma. Pentru detalii suplimentare sunaţi la 0735 655 894.

Detalii suplimentare: cristina-anghel.com



Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita