consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
ACCPI - Formare in psihoterapia integrativa - Timisoara

Formare in psihoterapie integrativa – din 18 octombrie 2014, Timisoara

Incepand cu 18-19 octombrie 2014, Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa, in colaborare cu Centrul Psiho Blue, organizeaza la Timisoara un nou grup de formare in psihoterapie integrativa. Formarea in psihoterapie integrativa este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI) si Asociatia Europeana de Psihoterapie Integrativa (EAIP), astfel incat la finalul formarii profesionale se obtine avizul de libera practica in psihoterapie si certificatul european de psihoterapeut.

Formarea are o durata totala de 5 ani, dintre care 3 ani pana la etapa de psihoterapeut sub supervizare si inca 2 ani pana la etapa de psihoterapeut autonom. Dupa primii 3 ani de formare se obtine avizul de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare si va puteti deschide un cabinet individual de psihoterapie.

Cine poate participa?

Se pot inscrie in programa de formare absolventi sau studenti in an terminal de psihologie, medicina, teologie, filosofie si asistenta sociala.

Frecventa si cost:

Formarea in psihoterapie integrativa se organizeaza modular, in module cu durata de 2 zile, cu frecventa de aproximativ 1 modul/luna. Costul unui modul de formare este de 450 ron.

Formatori din tara si strainatate:

Oana Maria Popescu, Loredana Ileana Viscu, Silvia Georgiana Gane, Maria Catharina Gilbert, Peter John Hawkins, Daniela Hiera, Adriana Oachis, Bianca Macavei, Andrei Constantinescu, Cristian Delcea.

Inscrieri si detalii:

e-mail dr.oana.maria.popescu@gmail.com

tel. 0730.591.771

Informatii suplimentare, precum programa formarii, formatori sau calendarul cursurilor, gasiti pe: www.psihoterapie-integrativa.euLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile