implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Cursuri Komyo Reiki pentru incepatori (maestru Reiki Raluca Neamtu) - 2016, Bucuresti

Cursuri Komyo Reiki pentru incepatori (maestru Raluca Neamtu) – Bucuresti, 2016

Cursuri Komyo Reiki pentru incepatori (maestru Reiki Raluca Neamtu) - Bucuresti Maestru instructor (Shihan) Reiki, Raluca Neamtu, pregatita de Hyakuten Inamoto Sensei, predau saptamanal, in perioada 19 martie – 31 decembrie 2016, intr-un mediu privat (5 studenti), sambata si duminica, de la ora 10.00 la ora 13.00, cursuri Komyo Reiki pentru incepatori, nivelul I, cu posibilitatea de a parcurge in timp toate cele 4 niveluri, pana la maestru instructor.

Investitia pentru clasa de nivel I – Shoden este de 300 lei.

Cursantii primesc manualul de clasa in limba romana si certificatul care atesta absolvirea clasei.

Ofer sustinere, daca este necesar, dupa absolvirea clasei.

Inscrieri la telefon 0723.660.906.

Contact Facebook: https://www.facebook.com/raluca.neamtu.1

Alte detalii pot fi oferite direct celor care se inscriu la curs.

De ce Reiki?

 • Pentru imbunatatirea si mentinerea starii noastre de sanatate si a celor pe care alegem sa-i tratam. Putem trata cu Reiki si plantele si animalele.
 • Pentru dezvoltarea noastra spirituala. Practicand Reiki, aducem in viata noastra energia iubirii, energia armoniei, puterea vindecatoare a energiei universului care ne vor ghida in propria crestere spirituala.
 • Pentru ca oricine poate invata Reiki, nu este nevoie de ,,abilitati” speciale.
 • Pentru ca abilitatile obtinute in urma initierilor in Reiki, raman pentru toata viata si pot fi folosite la fel de eficient, oricand avem nevoie de ele. Reiki poate fi folosit si in timpul in care facem tratamente medicale sau alte terapii.
 • Pentru ca practicarea zilnica a Reiki ne ajuta sa fim mai echilibrati in tot ceea ce facem.

Cursul este structurat pe patru niveluri:

 1. Nivelul I Shoden: invatati ce inseamna Reiki, primiti acordaje (initieri), invatati tehnica de autovindecare cu mainile.
 2. Nivelul II Chuden: invatati despre simbolurile Reiki, primiti acordajele specific acestui nivel, invatati cum puteti tratata alte persoane, chiar si cele aflate la distanta.
 3. Nivelul III Okuden: se aprofundeaza intelegerea Reiki, invatati simbolul reconectarii cu Universul, primiti acordajele specific acestui nivel. Accentul se pune pe practicarea spirituala a Reiki. Sa folosim principiile Reiki: ,,Doar azi | fii calm | lasa ingrijorarile deoparte | fii plin de recunostinta | fa-ti datoria cu sarguinta | fii bun cu ceilalti.”
 4. Nivelul IV Shinpiden, nivelul de profesor: invatati sa faceti acordajele, pentru a putea sa initiati si alte persoane in Reiki – arta vindecarii cu mainile.

Practicarea spirituala a Reiki, folosirea principiilor Reiki, ne pot ajuta sa atingem pacea interioara care ne duce la a ne trai viata in fericire, armonie, bunastare.

Cursurile Komyo Reiki se tin saptamanal, sambata si duminica, intre orele 10.00 si 13.00, in perioada 19 martie-31 decembrie 2016.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile