BUCURESTI | Formari: Consilier pentru dezvoltare personala | Lucrator prin arte combinate | Formator | Instructor/preparator formare
Consilier pentru dezvoltare personala
Lucrator prin arte combinate
Formator
Instructor/preparator formare
Contact organizator Diana Simona Niculescu:
- E-mail dianasniculescu@gmail.com
- Telefon 0736.430.136
- Website diananiculescu.ro
Consilier pentru Dezvoltare Personala
Curs autorizat ANC, COR 242324
Bucuresti
În conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 66/1999 pentru aderarea României la Conventia cu Privire la Suprimarea Cerintei Supralegalizãrii Actelor Oficiale Strãine, adoptatã la Haga la 5 octombrie 1961, actualizatã, se pot apostila de cãtre prefecturile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti si certificatele de absolvire/calificare cu recunoastere nationalã eliberate de furnizorii de formare profesionalã autorizati în conditiile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionalã a adultilor, republicatã. Aceste certificate cãrora li s-a aplicat apostila sunt recunoscute în statele care au aderat la Conventia de la Haga.
În conformitate cu Ordinul nr. 51/2007 al Ministrului Muncii, Solidaritãtii Sociale si Familiei pentru aprobarea procedurii de atestare a calificãrii – pregãtire si experienta profesionalã – dobândite în România, în afara sistemului national de învãtãmânt, de cãtre cetãtenii români care doresc sã desfãsoare activitãti, în mod independent sau ca salariati, pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, persoanelor care detin certificate de calificare/absolvire cu recunoastere nationalã li se elibereazã un atestat de cãtre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, prin agentiile pentru plãti si inspectie socialã judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti. Modelul atestatului este prevãzut în anexa nr. 2 la Ordinul nr. 51/2007.
În vederea obtinerii atestatului, solicitantii, depun agentiile pentru plãti si inspectie socialã judetene, respectiv a Municipiului Bucuresti, personal sau prin împuternicit, pe bazã de procurã, documentatia necesarã prevazutã în anexa nr. 1 la Ordinul nr. 51/2007. (sursa: site-ul Autoritatii Nationale pentru Calificari)
Cursul “Consilier pentru Dezvoltare Personala” COR 242324 este autorizat, conform legilor in vigoare.
Conform The World Economic Forum’s 2016, viitorul apartine celor care pun accent pe dezvoltarea continua, pe noi competente, deschidere, curajul de a se schimba pe ei. Schimbarea lumii in care traim se va schimba doar dupa ce noi indraznim. Vrem pace in lume? Sa facem pace in interiorul nostru.
Un studiu al Forumului Economic Mondial, numit „The Future of Jobs”, abordează modul în care va arăta în viitor piața muncii. Au întocmit apoi două liste de abilități cerute de piața muncii în 2015 și 2020, pe baza răspunsurilor primite.
- Top 10 abilități în 2020
1. Rezolvarea problemelor complexe;
2. Gândirea critică;
3. Creativitatea;
4. Managementul oamenilor;
5. Coordonarea cu alții;
6. Inteligența emoțională;
7. Analiza și luarea deciziilor;
8. Orientarea spre servicii;
9. Negocierea;
10. Flexibilitatea gândirii. As mai adauga eu, privirea spre alternative.
Sursă: Future of Jobs Report, World Economic Forum
Creativitatea va deveni una dintre cele mai importante trei abilități de care angajații vor avea nevoie.
Inteligența emoțională, care azi nu e deloc în top 10, va deveni una dintre principalele competențe de care vom avea nevoie. (sursa: www.cariereonline.ro)
Cerinte obligatorii pentru inscriere:
- Studii superioare (finalizate), conform Standardului Ocupational;
Persoanele care NU doresc eliberarea unei certificari, ci doar parcurgerea acestui program pentru dezvoltarea personala, se pot inscrie pe baza ultimei scoli absolvite fara atestarea prin evaluare de final si fara obtinerea atestatului (certificarii); - Activitatea consilierului pentru dezvoltare personala este distincta fata de activitatile de psihoterapie, psihiatrie, consiliere psihologica, prin prisma intensitatii si complexitatii scazute a problematicii clientilor si a instrumentelor si tehnicilor specifice de lucru.
Caracteristicile acestui curs:
- Este un curs de autocunoastere, participantii obtin informatii care le sunt de ajutor in orice domeniu din viata lor;
• inveti tehnici care sa te ajute in sustinerea de workshop-uri;
• iti aduce elemente noi fata de ceea ce stii deja;
• pune accent pe integritate si etica;
• inveti sa privesti oportunitatea, perspectiva noua pentru unele dintre situatiile din viata ta si ale clientilor tai;
• vei invata facilitarea rezolvarii de probleme pentru tine si pentru clientii tai;
• vei avea o tolba cu instrumente concrete de lucru, fie individual, fie de grup;
• vei invata cum se formeaza convingerile limitative, vei avea informatii despre cum sa poti lucra cu acestea;
• inveti despre exprimarea emotiilor prin metoda art terapiei;
• vei afla de la mine adevarul meu legat de lucrul cu oamenii, tu va trebui sa integrezi informatiile si sa lasi adevarul tau sa straluceasca;
• vei afla de la mine situatii concrete si moduri concrete de lucru cu oamenii;
• vei auzi de la mine povesti de viata adevarate, ele te vor ajuta sa privesti realist aceasta activitate;
• vei lucra in sala de curs, alaturi de ceilalti participanti;
• vei fi surprins/a de faptul ca eu ma voi vulnerabiliza in fata ta tocmai pentru a-ti arata realitatea si nu vei afla doar informatiii din carti (daca vrei carti, iti recomand bibliografie).
Avantajele acestui curs:
- genereaza claritate in viata ta;
- aplici in multe arii din viata ta;
- posibile parteneriate de business;
- ai propriul cabinet de consiliere**;
- cresterea nivelului de expertiza;
- flexibilitate in programul tau;
- dezvoltare si formare continua;
- iti imbunatatesti comunicarea cu cei din jur;
- un posibil nou parcurs profesional si personal.
Rezultate, in urma cursului:
- vei avea, la finalul cursului, o „tolba” cu instrumente de lucru;
- vei lucra cu tine, in cadrul cursului, vei interactiona cu ceilalti participanti si vei obtine claritate in situatiile pe care le poti intalni in practica;
- beneficiezi de informatii noi datorita faptului ca eu ma pregatesc continuu;
- beneficiezi de suport de curs consistent;
- obtii maxim din investitie;
- castigi timp si libertate;
- fixezi informatia in tine prin practica;
- reactionezi eficient.
Extras din Standardul Ocupational:
Consilierul pentru dezvoltare personala este un specialist care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia personala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu.
Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice***, in vederea sondarii si relevarii propriilor capacitati si resurse si a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata si non-directiva.
***tehnici concrete de lucru care activeaza toate cele 4 inteligente, sistemele de reprezentare senzoriala, corpul fizic, partea creativa, tehnica intrebarilor.
Investitie:
- 1.000 lei pentru platile integrale efectuate inainte cu o saptamana de data inceperii cursului si 50 lei taxa de evaluare;
- 50 lei reducere pentru participantii la alte cursuri finalizate la Picon;
- pentru emiterea facturii, va rugam sa ne trimiteti informatii cu datele firmei si, dupa plata avansului, confirmare cu OP prin e-mail.
Pentru inscriere ferma, se depune suma minima de 200 lei in contul firmei Picon Training Center (detalii gasiti aici). In cazul in care doriti anularea participarii la curs, va rugam sa ne anuntati cu minimum 5 zile inainte, in caz contrar, suma minima depusa in cont nu se returneaza.
Ce include investitia:
• Activitatea de predare curs;
• Suportul de curs;
• Cafea, apa;
• Fisele de lucru.
Cum se desfasoara examenul de certificare:
Acesta consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica. Comisia va fi una mixta formata din reprezentanti evaluator ANC si reprezentanti ai firmei. Veti primi certificatul de absolvire (certificarea ANC) si suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite in maxim 30 zile de la data examinarii.
Inscriere:
- Pe site-ul diananiculescu.ro, la e-mail dianasniculescu@gmail.com sau pe site-ul cursuri-picon.ro, la adresa de e-mail office@cursuri-picon.ro.
Telefon 0736.430.136 – Diana Simona Niculescu
Locul si data desfasurarii cursului:
Bucuresti
Acte necesare inscrierii:
• copie CI, pe care notati “conform cu originalul”;
• copie certificat de nastere, pe care notati “conform cu originalul”;
• copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui), pe care notati “conform cu originalul”;
• copie diploma de studii (diploma de licenta), pe care notati “conform cu originalul”;
** pentru activitatea de consiliere pentru dezvoltare personala recomand pregatirea continua. Orice valoare adusa voua, va fi transmisa si celor din jurul vostru.
Creierul este un muschi. Acesta necesita antrenament, ca orice alt muschi, pentru a fi functional, flexibil, adaptat oricarei situatii.
Lucrator prin arte combinate
Curs autorizat ANC
Un eveniment oferit in parteneriat Picon, Cabinet Individual de Psihologie Diana Simona Niculescu, Centrul Alfred Adler si Outdoor Wellness
Un curs foarte practic in care vei invata cum sa combini mijloacele expresiv creative pentru a aprofunda intelegerea asupra ta si a relatiilor tale, vei invata sa sustii un proces individual sau de grup de dezvoltare personala, vei invata sa sustii schimbarea, sa lucrezi cu corpul, sa folosesti mediul si exercitiile de tip outdoor pentru a genera constientizare si a stimula iesirea din zona de confort… intr-un mod incurajator; vei invata sa-ti cunosti si sa-ti gestionezi emotiile si sa-i inveti si pe ceilalti sa faca asta, sa sustii cresterea individuala sau de grup a celor cu care lucrezi, indiferent daca lucrezi in companie, intentionezi sa lucrezi cu oamenii pentru a sustine auto-cunoasterea si auto-dezvoltarea, lucrezi cu copiii in scoli sau institutii private de tip after-school.
Ce-ti aduce practic acest curs:
- vei invata sa initiezi conectarea cu un grup si sa generezi un spatiu de incredere si respect;
- vei invata sa sustii un proces de generare si clarificare a valorilor individuale si de grup;
- vei invata sa-ti construiesti prezenta specifica de lucrator prin arte combinate;
- iti vei clarifica profilul de competente si limitele acestuia dar si amplitudinea pe care i-o poti da, atunci cand iti cunosti rolul foarte bine;
- vei invata o serie de elemente fundamentale de art-terapie, principii esentiale si modalitati de procesare;
- vei invata sa folosesti ritmul si tobele pentru a genera conectare, intelegere profunda, schimbare atat in lucrul 1 la 1 cat si in lucrul cu grupurile;
- vei invata modalitati diverse de exprimare dinamica (prin dans si miscare), tehnici de echilibrare si armonizare prin miscari terapeutice si cum sa folosesti corpul pentru a genera miscare emotionala si constientizare;
- vei invata sa folosesti jocul si joaca pentru a echilibra grupul, pentru a sprijini auto-cunoasterea si armonizarea;
- vei invata sa folosesti resursele din mediu pentru a genera experiente de deschidere, cunostere de sine si auto-depasire;
- vei invata sa folosesti dramatizarea si dramatizarea sistemica pentru a aprofunda intelegerea si a genera constientizarea tiparelor pe diverse teme de viata;
- vei invata si aplica notiuni complexe de comunicare si facilitare;
- vei aplica totul in timpul cursului, astfel incat vei putea sa-ti clarifici toate intrebarile si dilemele care pot aparea la inceputul acestei practici in arte combinate;
- vei lucra impreuna cu ceialalti participanti si vei pleca astfel nu doar cu experienta personala si si cu experienta de lucru.
Cui se adreseaza:
Psihologilor care-si doresc sa-si largeasca competentele practice integrand metode si tehnici creative-expresive, coachi, consilieri de dezvoltare personala, vocationala si scolara, asistentilor sociali, cadre didactice care lucreaza cu grupuri de adulti sau copii/adolescenti si au nevoie sa integreze metode dinamice de conectare, stimulare a comunicare si auto-cunoastere in dinamicile de grup, personal din spitale, centre de asistenta si suport pentru diverse nevoi psihologice/clinice/sociale care necesita interventie de motivare/sustinere emotionala si incurajare, studentilor care doresc sa dobandesca instrumente practice pe care sa le integreze in activitati de tip voluntariat, oricarei persoane care lucreaza cu oameni (inclusiv in domeniul resurselor umane) si are nevoie pe langa o certificare autorizata si de competente practice care sa sustina practica.
Cine suntem noi, formatorii?
Echipa dinamica formata din psihologi psihoterapeuti cu 10 ani de experienta practica in psihoterapie si formare complementara, coachi si formatori in coaching expresiv si facilitatori in art-terapie, terapie prin miscare si NLP integrativ…si facilitatori de experiente semnificative outdoor.
- Diana Simona Niculescu, psiholog psihoterapeut integrativ IRPI, formator autorizat, facilitator Povestea nasterii, formare in NLP integrativ;
- Ramona Andrei, psihoterapeut, formator si supervizor adlerian, art-terapeut, autor si formator Rescrie povestea nasterii, coach adlerian;
- Ramona Gherasim, coach, psiholog, trainer NLP, formator art-terapie;
- Lucian Stefan Sandu, facilitator de activitati outdoor cu sens.
- vezi site diananiculescu.ro/lucrator-prin-arte-combinate/
Inscriere:
La e-mail: dianasniculescu@gmail.com sau telefon 0736.430.136 – Diana Simona Niculescu.
Inscrierea este validata de plata unui avans de 50% in contul Picon, aici: http://www.cursuri-picon.ro/contact.html
Formator
Curs autorizat
Bucuresti
Cursul “Formator” este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Conform The World Economic Forum’s 2016, viitorul apartine celor care pun accent pe dezvoltarea continua, pe noi competente, deschidere, curajul de a se schimba pe ei. Schimbarea lumii in care traim se va schimba doar dupa ce noi indraznim. Vrem pace in lume? Sa facem pace in interiorul nostru.
Fiecare formator isi alcatuieste structura cursului pe care il sustine, pe baza Standardului Ocupational si in functie de competentele pe care acesta le detine. Sunt psiholog, psihoterapeut integrativ (IRPI).
Formatorul este specialistul în formare care proiecteaza, deruleaza, evalueaza si revizuieste activitati teoretice/ practice si/sau programe de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate în institutii specializate sau la locul de munca.
Aceasta definitie extinsa este compatibila cu definitiile date formatorului la nivel european.
Cursul se adreseaza profesionistilor care activeaza in domeniul educatiei formale sau non-formale, care sustin cursuri, workshop-uri, dezvolta activitati de training, prezentari de produse etc.
Formatorul descris prin acest standard ocupational este:
- Conceptor al programelor/stagiilor de formare, pe baza documentelor normative în vigoare, a standardelor ocupationale/de pregatire profesionala si a nevoilor unui anumit sector sau domeniu de activitate – inclusiv al celui de formare a formatorilor;
- Proiectant al programelor/stagiilor si al activitatilor de formare, pe baza identificarii nevoii si cererii de formare dintr-un anumit sector sau domeniu de activitate;
Organizator al programelor/stagiilor de formare, asigurând toate conditiile necesare desfasurarii optime a acestora; - Facilitator al procesului de învatare si de dezvoltare prin crearea de situatii de învatare adecvate dezvoltarii competentelor profesionale;
- Evaluator al competentelor efectiv formate sau dezvoltate la participantii la formare;
- Evaluator al programelor/stagiilor de formare.
Cui i se adreseaza cursul:
- Absolventilor de invatamant superior, cu diploma de licenta;
- Persoanelor interesate sa profeseze ca formator (trainer) in cadrul companiilor private sau de stat sau in orice alt sector de activitate unde sunt necesare competentele unui formator (trainer);
- Cadrelor didactice care doresc sa sustina ore suplimentare in alte unitati scolare (conf OG 129/ 2010);
Caracteristicile acestui curs:
- inveti tehnici care sa te ajute in sustinerea de workshop-uri, seminarii, conferinte;
- iti aduce elemente noi fata de ceea ce stii deja;
- pune accent pe integritate si etica;
- inveti ca nu este despre tine ci despre cei din fata ta;
- inveti sa te adresezi tuturor celor din sala;
- inveti sa cadrezi corect;
- inveti despre stare si structura.
Avantajele acestui curs:
- genereaza claritate in viata ta;
- aplici in multe arii din viata ta;
- posibile parteneriate de business;
- cresterea nivelului de competente;
- dezvoltare si formare continua;
- imbunatatirea comunicarii cu cei din jur;
- iti ofera posibilitatea unui nou parcurs profesional si personal;
Rezultate, in urma cursului:
- vei lucra cu tine, in cadrul cursului, vei interactiona cu ceilalti participanti si vei obtine claritate in situatiile pe care le poti intalni in practica;
- beneficiezi de suport de curs consistent;
- obtii maxim din investitie;
- castigi timp si libertate;
- fixezi informatia in tine prin practica;
- reactionezi eficient.
Investitie:
- 500 lei si 50 lei taxa de evaluare;
- pentru inscriere ferma, se depune suma minima de 200 lei in contul firmei Picon Training Center, aici: http://www.cursuri-picon.ro
- pentru emitere factura, va rugam sa ne trimiteti informatii cu datele firmei si dupa plata avans, confirmare cu OP prin e-mail.
In cazul in care doriti anularea participarii la curs, va rugam sa ne anuntati cu minim 5 zile inainte, in caz contrar, suma minima depusa in cont nu se returneaza.
Ce include taxa de participare:
- Activitatea de predare curs;
- Suportul de curs;
- Cafea, apa;
- Fisele de lucru;
- Evaluare certificare.
Cum se desfasoara examenul de certificare:
Acesta consta intr-o proba teoretica (test grila), elaborarea unui proiect (proba practica). Comisia va fi mixta formata din reprezentanti evaluator ANC si reprezentanti ai firmei. Veti primi certificatul de absolvire (certificarea ANC) si suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite, in termen de maxim 30 zile de la data evaluarii.
Formator:
Diana Simona Niculescu, psiholog licentiat, psihoterapeut integrativ IRPI, formator autorizat, NLP Practitioner, Master NLP (Consilier NLP Integrativ™), Master in Managementul Resurselor Umane, am urmat cursurile CODECS in Resurse Umane, am lucrat in mediul corporatist peste 12 ani, am condus echipe, am format echipe (HR). Impreuna cu voi ma dezvolt si eu. Am practica de facilitare in echipe valoroase, am colaborat facilitator in echipa AS Training si Coaching, Andy Szekely. Sustin cursuri in care folosesc elemente de Art Terapie, Metafora Terapeutica, metode expresiv-creative, experiente outdoor. Sunt facilitator pentru Povestea Nasterii, metafora relatiei tale cu viata. Atestatele si diplomele din mediul corporatist sunt pastrate in arhiva mea. Sunt o persoana curioasa, calda, vesela, empatica, colorata, cu experienta de viata.
Programez servicii profesionale de terapie individuala, de familie si de cuplu si de grup in Cabinet Individual de Psihologie, Diana Simona Niculescu, inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania.
Pentru cei interesati de diplome, insirui cateva mai jos:
- Facultatea de Psihologie;
- Master in Management Organizational si al Resurselor Umane;
- NLP Practitioner si NLP Master Practitioner (Consilier Integrativ NLP);
- POINTS OF YOU, Practitioner;
- Curs de facilitare “Advanced Facilitation Skills”, cu Andy Szekely, Romeo Cretu si Roger Greenaway;
- Speaker Mastery, Speaker Elite, Self Mastery, Persuasion Elite; Focus Elite;
- Formare in psihoterapie integrativa, Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa;
- Formare in Povestea Nasterii, cu Ramona Andrei*, facilitator;
- Procese de lucru cu Metafora Terapeutica, la Centrul Adler de Resurse, cu Ramona Andrei;
- Procese Art Terapeutice, la Centrul Adler de Resurse, cu Ramona Andrei.
Cateva dintre competentele obtinute de-a lungul timpului:
Principiile antrenamentului fizic si mental, harta mentala, niveluri neurologice, identificarea valorilor personale, misiunea personala, iesirea din zona de confort, comunicare, structurarea unei prezentari, abilitati de storytelling, metodologii de pregatire a speech-urilor, cadrarea proceselor de grup, armonizarea energiilor arhetipale in context de training, limbajul non verbal flexibil, coaching individual punctual pentru participantii la training, aptitudini avansate in determinarea, utilizarea si modificarea structurii experientei subiective pentru el insusi si pentru ceilalti, metafora – instrument holistic, art terapie pentru minte-inima-corp. Sunt psiholog, psihoterapeut integrativ, IRPI. Psihoterapia integrativă este o abordare psihoterapeutică aplicată de un număr tot mai mare de specialiști în domeniu la nivel european și internațional. Abordarea integrativă promovată de Institutul Român de Psihoterapie Integrativă are la bază teoriile psihanalitice, umaniste și cognitiv-comportamentale. Psihoterapia integrativă este utilizată ca formă de intervenție individuală, de grup (familie sau cuplu) și în grup.
Inscriere:
- Pe site-ul http://www.diananiculescu.ro, e-mail dianasniculescu@gmail.com sau pe site-ul http://www.cursuri-picon.ro la adresa de email office@cursuri-picon.ro.
- telefon 0736. 430.136 – Diana Simona Niculescu
Acte necesare inscrierii:
- copie CI, pe care notati “conform cu originalul”;
- copie certificat de nastere, pe care notati “conform cu originalul”;
- copie dovada act schimbare nume (in cazul schimbarii numelui), pe care notati “conform cu originalul”;
- copie diploma de studii superioare, pe care notati “conform cu originalul”.
Locul, data desfasurarii cursului:
Bucuresti – formator Diana Simona Niculescu
Pentru stabilirea unor alte date de curs, va rog sunati-ma sau trimiteti e-mail. Grupa minima va fi de 6 participanti.
*Pentru evaluare se va lucra o tema, pe care o veti prezenta in ziua evaluarii. Participantii vor primi pe e-mail, in timp util, locul desfasurarii cursului, impreuna cu detaliile administrative.
Instructor/preparator formare
Curs autorizat
Bucuresti
Cursul “Instructor/preparator formare” este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Conform The World Economic Forum’s 2016, viitorul apartine celor care pun accent pe dezvoltarea continua, pe noi competente, deschidere, curajul de a se schimba pe ei. Schimbarea lumii in care traim se va schimba doar dupa ce noi indraznim sa facem primul pas. Vrem pace in lume? Sa facem pace in interiorul nostru.
Calificarea „Instructor/preparator formare” este solicitată pe piaţa muncii, fiind necesară în diverse domenii pentru asigurarea desfăşurării în bune condiţii a activităţilor de formare profesională continuă, pregătirii specialiştilor pentru activităţi de formare/producţie/service. Reglementările legislative în vigoare specifice domeniilor mai sus menţionate statuează şi determină existenţa acestei calificări. – preluare din Standardul Ocupational.
Cursul este destinat persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de studii medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare.
Cursul isi propune sprijinirea participantilor in dobandirea unor abilitati care sa ii orienteze si sa ii ajute in insertia pe piata fortei de munca.
Cui i se adreseaza cursul:
Persoana care doreste să devină instructor/preparator formare trebuie să fie absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat, sau absolvent cu examen de diplomă a unei şcoli postliceale în domeniu, după efectuarea unui stagiu de cel puţin 5 ani în producţie.
Tematica:
- Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca;
- Aplicarea procedurilor de calitate specifice domeniului de formare;
- Asigurarea managementului procesului de instruire;
- Evaluarea activitatilor de formare;
- Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatiei-comunitate;
- Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale;
- Aplicarea normelor de protectie a mediului;
- Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru.
Caracteristicile acestui curs:
- inveti tehnici care sa te ajute in sustinerea de workshop-uri, seminarii, conferinte;
- aduce elemente noi fata de ceea ce stii deja;
- accent pe integritate si etica;
- inveti despre comunicarea persuasiva, nu manipulativa;
- inveti ca nu este despre tine ci despre cei din fata ta;
- inveti sa te adresezi tuturor celor din sala;
- inveti sa cadrezi corect;
- inveti despre stare si structura.
Avantajele acestui curs:
- genereaza claritate in viata ta;
- aplici in multe arii din viata ta;
- posibile parteneriate de business;
- cresterea nivelului de competente;
- dezvoltare si formare continua;
- iti imbunatatesti comunicarea cu cei din jur;
- un nou parcurs profesional si personal.
Rezultate, in urma cursului:
- vei lucra cu tine, in cadrul cursului, vei interactiona cu ceilalti participanti si vei obtine claritate in situatiile pe care le poti intalni in practica;
- beneficiezi de informatii noi datorita faptului ca eu ma pregatesc cu cei mai buni;
- beneficiezi de suport de curs consistent;
- obtii maxim din investitie;
- castigi timp si libertate;
- fixezi informatia in tine prin practica;
- reactionezi eficient.
Investitie:
- 550 lei plus 50 lei taxa de evaluare;
- Pentru inscriere ferma, se depune suma minima de 200 lei in contul firmei Picon Training Center, aici: http://www.cursuri-picon.ro
- Pentru emitere factura, va rugam sa ne trimiteti informatii cu datele firmei si dupa plata avans, confirmare cu OP prin e-mail.
In cazul in care doriti anularea participarii la curs, va rugam sa ne anuntati cu minim 5 zile inainte, in caz contrar, suma minima depusa in cont nu se returneaza.
Ce include taxa de participare:
- Activitatea de predare curs;
- Suportul de curs;
- Cafea, apa;
- Fisele de lucru.
Cum se desfasoara examenul de certificare:
Acesta consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica. Comisia va fi una mixta formata din reprezentanti ANC si reprezentanti ai firmei. Veti primi certificatul de absolvire (diploma ANC) si suplimentul descriptiv al competentelor profesionale dobandite in maxim 30 zile de la data examinarii. In cazul desfasurarii cursului in alte orase decat Bucuresti, examenul se va organiza in orasul respectiv, in ultima duminica a desfasurarii cursului.
Formator:
Diana Simona Niculescu, psiholog licentiat, psihoterapeut integrativ IRPI, formator autorizat, NLP Practitioner, Master NLP (Consilier NLP Integrativ™), Master in Managementul Resurselor Umane, am urmat cursurile CODECS in Resurse Umane, am lucrat in mediul corporatist peste 12 ani, am condus echipe, am format echipe (HR). Impreuna cu voi ma dezvolt si eu. Am practica de facilitare in echipe valoroase, am colaborat facilitator in echipa AS Training si Coaching, Andy Szekely. Sustin cursuri in care folosesc elemente de Art Terapie, Metafora Terapeutica, metode expresiv-creative, experiente outdoor. Sunt facilitator pentru Povestea Nasterii, metafora relatiei tale cu viata. Atestatele si diplomele din mediul corporatist sunt pastrate in arhiva mea. Sunt o persoana curioasa, calda, vesela, empatica, colorata, cu experienta de viata. Programez servicii de terapie individuala, de familie si de cuplu si de grup in Cabinet Individual de Psihologie, Diana Simona Niculescu, inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania.
Pentru cei interesati de diplome, insirui cateva mai jos:
- Facultatea de Psihologie;
- Master in Management Organizational si al Resurselor Umane;
- NLP Practitioner si NLP Master Practitioner (Consilier Integrativ NLP);
- Points of You, Practitioner;
- Curs de facilitare “Advanced Facilitation Skills”, cu Andy Szekely, Romeo Cretu si Roger Greenaway;
- Speaker Mastery, Speaker Elite, Self Mastery, Persuasion Elite; Focus Elite;
- Formare in psihoterapie integrativa, Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa;
- Formare in Povestea nasterii, cu Ramona Andrei, facilitator;
- Procese de lucru cu metafora terapeutica, la Centrul Adler de Resurse, cu Ramona Andrei;
- Procese art terapeutice, la Centrul Adler de Resurse, cu Ramona Andrei;
- Facilitator in echipa Andy Szekely.
Cateva dintre competentele obtinute de-a lungul timpului:
Principiile antrenamentului fizic si mental, harta mentala, niveluri neurologice, identificarea valorilor personale, misiunea personala, iesirea din zona de confort, comunicare, structurarea unei prezentari, abilitati de storytelling, metodologii de pregatire a speech-urilor, cadrarea proceselor de grup, armonizarea energiilor arhetipale in context de training, limbajul non verbal flexibil, coaching individual punctual pentru participantii la training, aptitudini avansate in determinarea, utilizarea si modificarea structurii experientei subiective pentru el insusi si pentru ceilalti, metafora – instrument holistic, art terapie pentru minte-inima-corp. Sunt psiholog, psihoterapeut integrativ, IRPI. Psihoterapia integrativă este o abordare psihoterapeutică aplicată de un număr tot mai mare de specialiști în domeniu la nivel european și internațional. Abordarea integrativă promovată de Institutul Român de Psihoterapie Integrativă are la bază teoriile psihanalitice, umaniste și cognitiv-comportamentale. Psihoterapia integrativă este utilizată ca formă de intervenție individuală, de grup (familie sau cuplu) și în grup.
Inscriere:
- e-mail dianasniculescu@gmail.com, diana@diananiculescu.ro sau pe site-ul http://www.cursuri-picon.ro la adresa de e-mail office@cursuri-picon.ro
- telefon 0736. 430.136 – Diana Simona Niculescu
Locul si data desfasurarii cursului:
Bucuresti – formator Diana Simona Niculescu
Acte necesare inscrierii:
- copie CI, pe care notati “conform cu originalul”;
- copie certificat de nastere, pe care notati “conform cu originalul”;
- copie dovada act schimbare nume (in cazul schimbarii numelui), pe care notati “conform cu originalul”;
- copie diploma de studii, pe care notati “conform cu originalul”;
- Participantii vor primi pe e-mail, in timp util, locul desfasurarii cursului, impreuna cu detaliile administrative.
Contact organizator Diana Simona Niculescu:
- E-mail dianasniculescu@gmail.com
- Telefon 0736.430.136
- Website: diananiculescu.ro