Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cursuri feng shui cu Diana Roman - noiembrie si decembrie 2015, ianuarie 2016, Bucuresti

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui – 10 ianuarie 2016, Bucuresti

Foto: Anul maimutei 2016

Obiceiul de a serba venirea noului an chinezesc prin manifestari fastuoase, care sa atraga in vietile noastre opulenta, efervescenta si reusita a fost preluat din Asia si de catre profesionistii si simpatizantii feng shui. Din punct de vedere feng shui, sfarsitul unui an energetic si inceputul altui an atrag necesitatea cunoasterii schimbarilor energetice, schimbari care se concretizeaza prin sanse diferite in viata fiecarei persoane.

Luna ianuarie 2016 va fi luna bivolului, ultima luna din anul caprei de foc si ultima luna in care remediile dvs. feng shui corespondente anului 2015 vor mai fi eficiente. De asemenea, doar pana la sfarsitul lunii ianuarie mai sunt valabile recomandarile 2015 pentru renovari (Tai Sui, 3 ucideri).

Foto 1: www.fengshuimastersingapore.sg

Foto 2: buy-fengshui.com

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, Bucuresti

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, Bucuresti

 

In luna februarie 2016 vom intra in anul maimutei de foc si inainte de inceperea anului chinezesc este momentul sa ne actualizam remediile feng shui: sa le mutam in locul corect pe care care mai sunt utilizabile, si sa le procuram pe cele noi, care vor primi sarcina de a ne proteja si de a ne aduce bunastrea noului an. Vom avea noi reguli de respectat in ceea ce priveste renovarile, sapaturile si protectia personala.

Foto 1, 2 si 3:

http://paintingwholesalechina.com/products/academic-animal-monkey-oil-painting

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, BucurestiCurs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, BucurestiFoto: http://paintingwholesalechina.com/products/academic-animal-monkey-oil-painting

Pentru ca un nou an ar trebui sa aduca mult belsug si multe vesti bune, evenimentul festiv la care veti primi toate recomandarile feng shui personalizate zonelor din casa si toate previziunile personale pentru zodiile chinezesti va avea loc pe data de 10 ianuarie, duminica, intre 9.30 si 17.30, la Feng Shui Studio (Dorobanti – ASE).

Acest eveniment a fost popularizat ca si “Extravaganza Feng Shui” de catre marea maestra feng shui Lillian Too din Malaezia (notiunea de “ extravaganza” desemneaza in general un show plin de fast, opulenta si stralucire, dar ii pot fi asociate si alte intelesuri).

Feng Shui Event 2016

Extravaganza Feng Shui

Anul maimutei

Curs festiv Feng Shui – previziuni pentru anul maimutei 2016

Data:

duminica, 10 ianuarie, orele 9.30-17.30

Locul desfasurarii:

Cursul are loc la Feng Shui Studio sau intr-un alt loc, daca se depaseste capacitatea salii.

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, Bucuresti

Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, BucurestiCurs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, BucurestiCurs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui - 10 ianuarie 2016, Bucuresti

Program:

 • previziuni anuale 2016, inceputul primaverii, traditii de anul nou chinezesc, influente anuale pentru sanatate, relatii, prosperitate, membrii familie;
 • grila noua, actualizari feng shui pentru toate sectoarele casei;
 • previziuni pentru toate zodiile chinezesti;
 • minibazar remedii feng shui noi si remedii personale pentru zodii;
 • tombola cu premiu;
 • ceremonie speciala de armonizare cu energiile noului an, pentru a aduce planul spiritual in armonie cu energiile pamantului – feng shui.

Cursul include cadou feng shui pentru toti participantii, racoritoare si gustari.

Lector:

Diana Roman, specialist international feng shui residential/business & destiny.

Diana Roman este trainer/formator si consultant feng shui full time din anul 2008, fiind absolventa a Institutului de Constructii Bucuresti si a SNSPA – Studii Academice Aprofundate in Management. A studiat feng shui in tara si in strainatate, in mod direct, cu mari maestri feng shui precum Raymond Lo-Hong Kong, Benson Yeo-Destiny Empire Singapore si cu reprezentanti ai marii maestre Lillian Too din Malaezia.

Pret curs:

280 lei

Inscrieri:

office@fengshui-studio

tel.: 0769.649.188

Website: www.fengshui-studio.roLasa un comentariu

3 Mesaje la “Curs festiv feng shui 2016 (anul maimutei): Extravaganza Feng Shui – 10 ianuarie 2016, Bucuresti”

 • calen cecilia spune:

  Buna ziua!As dori sa stiu daca se fac aceste cursuri si in tara….mai bine zis la Buzau neavand posibilitate de a ajunge la Bucuresti din cauza serviciului,
  Va multumesc,cu multe aprecieri.Cecilia.

  • Terapeuti.ro Terapeuti.ro spune:

   Luati legatura, va rugam, direct cu organizatoarea cursurilor:
   Diana Roman:
   http://www.fengshui-studio.ro
   E-mail: office[@]fengshui-studio.ro
   Tel.: 0769.649.188 , 0723.635.235

  • Diana Roman spune:

   Draga Cecilia,

   Cursul “Extravaganza” a fost programat intr-o zi de duminica, tocmai ca sa poata ajunge toata lumea la el. Oricum, acest curs are loc doar o data pe an, asa ca in mod cert vei putea face efortul de a ajunge, daca iti doresti.

   Din pacate la Buzau nu avem un organizator care sa faca toate aranjamentele necesare cursului ( promovare si inscriere cursanti).

   Un an nou minunat!
   Diana Roman

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita