consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Vara asta descoperă lumea, lumea ta interioară! - București

Vara asta descoperă lumea, lumea ta interioară! – București

Vara asta descoperă lumea, lumea ta interioară, pornește în călătoria vieții tale către tine, profită de timpul liber pentru a te descoperi, pentru a-ți regăsi scopul în viață și pentru a-ți reorganiza obiectivele. Drumul către tine însemnă să conștientizezi potențialul tău nativ și să te bucuri de toate darurile vieții. Ca în orice călătorie vom începe cu stabilirea obiectivelor și cu renunțarea la bagajele grele ale trecutului, vom păstra doar acele instrumente, abilități, experiențe de viață și tipare comportamentale care ne ajută în construirea unui nou drum.

Drumul meu spre regăsirea de sine mi-a adus conștientizarea tiparelor emoționale, cognitive și comportamentale, tipare învățate în trecut, în copilărie, tipare ce îmi defineau prezentul și în baza cărora îmi construiam viitorul. Copilul învață aceste modele în familie, și le însușește ca fiind ale lui și își construiește viața urmând aceste hărți inconștiente. Ca adult, poți schimba traiectoria prin conștientizarea tiparelor și construirea de noi drumuri în baza obiectivelor tale.

Călătoria poate începe chiar azi, înscrie-te în programul nostru de socializare și dezvoltare personală și dă-ți voi să construiești un nou drum către tine.

Formare psihoterapeutică, în Analiză Tranzacțională în cadrul Asociației Române de Analiză Tranzacțională BucureștiCine sunt eu:

Adela Stegariu, psiholog clinician si psihoterapeut (formare în analiză tranzacțională, în cadrul Asociației Române de Analiză Tranzacțională București).

Cost:

Investiția este de 50 de lei/ședință și va dura 12 săptămâni (12 ședințe), timp în care vom lucra cu tiparele emoționale, cognitive și comportamentale pentru a cartografia noua hartă a vieții tale.

Contact:

Pentru o mai bună organizare te rugăm să ne contactezi pe e-mail, la stegariuadela@gmail.com, la telefon 0737.892.772, pe Facebook  sau pe https://prietenulinvizibil.wordpress.com/calatoria-perfecta/

Setează-ți intenția să fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. Nu uita: la baza oricărei descoperiri se află curiozitatea și dorința de a cunoaşte o lume nouă, lumea ta interioară!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile