consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi angajari / colaborari

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt
insotitor scoala copil autism

Avem nevoie de un prieten de joaca – Bucuresti (zona Militari)

E. este un copil cu ochii verzi și zâmbetul șugubăț. Strânge în brațe pe oricine îi este drag și primește în sufletul ei pe oricine o poate iubi simplu și adevărat. E. face scufundări cu tati, merge pe bicicletă, pictează, cântă, bucătărește cu mami, face puzzle-uri complicate și ascultă fascinată povești. Și iubește. Iubește să descopere lumea, iubește să râdă în hohote, să se joace, iubește rochițele și apa. Dar, cel mai mult și cel mai mult, iubește CIOCOLATA! :) E. iubește să o ții în brațe, să îi cânți, să fii partenerul ei de joacă și de hârjoneală. De multe ori ai putea-o confunda cu un copil tipic.
E. are diagnostic. I se spune autism. De fapt, este un spectru destul de larg și interpretările specialiștilor sunt dintre cele mai diverse. E. are certificat de orientare școlară – o hârtie care să ateste că are nevoi speciale și poate învăța după o programă adaptată. Și ar avea nevoie de un prieten pentru suport și joacă pentru timpul petrecut la școală Buc- o persoană care o ajută să se adapteze mai ușor mediului școlar, o persoană disponibilă emoțional, dispusă să învețe lucruri noi, să se joace și să râdă, dar și să înțeleagă și să susțină momentele grele. Ce zici, vrei să devii prietena ei? :)
Scoala este in Militari, Bucuresti. Multumim :)

Cristina, mama ei – 0724295956Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed