Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatInchiriere cabinet – Ploiesti

Esti consilier psihologic, psiholog clinician, psihoterapeut, psihanalist sau logoped? Detii un cabinet individual de psihologie si nu ai un spatiu pentru exercitarea profesiei? Cabinetul Individual de Psihologie – Zamfir Georgiana iti ofera posibilitatea exercitarii profesiei intr-un spatiu intim si confortabil in baza unui contract de colaborare.

Cabinetul din Ploiesti poate fi inchiriat pentru consultatii psihologice/psihoterapie adulti si copii sau testari si evaluari psihologice.

Oferta se adreseaza in special pentru psihologii aflati la inceput de cariera care au o formare care le permite desfasurarea activitatii.

Pretul de inchiriere este variabil, dupa cum urmeaza:

  • in cazul clientilor furnizati de cabinet, colaboratorul va plati beneficiarului 50% din tariful incasat de la client, dar nu mai putin de 40 lei/ora;
  • in cazul clientilor proprii, colaboratorul va plati beneficiarului 30% din tariful incasat de la client, dar nu mai putin de 30 lei/oră.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV insotit de motivarea si interesul personal pe adresa office@geopsi.ro.Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed