consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi inchirieri

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt
inchiriere-spatiu-cabinet-psihologic-1024x678

Închiriere cabinete de psihoterapie – București (zona Piața Unirii)

Human2Human închiriează cabinete de psihoterapie în zonă ultracentrală, în apropiere de ieșirea de metrou Piața Unirii 1.

Știm cât de important este spațiul terapeutic, tocmai de aceea, la noi poți închiria un cabinet psihologic special amenajat și utilat. Ne găsești ușor. Suntem la 2 pași de metrou Piața Unirii M1, în inima orașului, dar feriți de zgomot, iar la fel de simplu precum sună, este și începerea colaborării. Grijile tale le poti lasa în vacanță, iar atenția să ți-o îndrepți asupra lucrurilor importante. Vei găsi la noi un mediu flexibil și o echipă de profesioniști, într-un cadru profesional.

Dotări diverse: aer condiționat, Wi-Fi, dozator apă rece/fierbinte, aparat de cafea,  spații de așteptare, spații depozitare.

Papetărie: foi de scris A4, carioci, pixuri, creioane colorate, flipchart (în unele locații).

Consumabile: Apă, ceai și șervețele incluse în pret.

Reguli interne: Se vor comunica înainte de semnarea contractului.

Alte detalii:  Canapele și fotolii, plante de interior, acvariu cu pești, bibliotecă cu cărți de specialitate. Fiecare spațiu dispune de un sistem de acces digital “smart home”. Rezervările se fac direct în aplicație de către fiecare consilier, în funcție de disponibilitatea cabinetelor.

Cadru legal: Contractul se poate semna pe persoană fizică sau persoană juridică. La sfârșitul lunii, se transmite pe mail factura și raportul lunar al rezervărilor.

Tarife 

Luni – Vineri

  • 25 lei/oră (între orele 6:00-17:00)
  • 30 lei/oră (între orele 17:00-6:00)

Weekend

  • 30 lei/oră
* tarifele sunt valabile pentru un pachet minim de ședinte (se discută la cabinet)* discount 50% peste pragul de 10 ședințe pe săptămână
Te invit să ne cunoaștem și să vezi toate beneficiile pe care le au partenerii noștri.

Contact:

Ștefan Lățea 0741.010.358

Detalii suplimentare: 

https://www.human2human.ro/inchiriere-cabinet-psihologic

Închiriere cabinete de psihoterapie - București (zona Piața Unirii)

Închiriere cabinete de psihoterapie - București (zona Piața Unirii)Închiriere cabinete de psihoterapie - București (zona Piața Unirii)

Închiriere cabinete de psihoterapie - București (zona Piața Unirii)Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile