consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi inchirieri

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt

Cabinete de inchiriat – Bucuresti (zona Timpuri Noi)

Ne dorim colaboratori independenti care sa subinchirieze spatiu si sa isi desfasoare activitatea independent de agenda deja existenta a centrului, dar care sa mareasca gama de servicii a acestuia.

Salile au dimensiunea de 10, 12 si 17 metri patrati.

Beneficiile:

 • sharing de spatiu – inseamna costuri reduse pentru toate partile;
 • cabinete deja mobilate modern si atractiv, ambient placut, spatiu prietenos – si asta scad costurile comparativ cu posibila investitie intr-o locatie proprie;
 • vizibilitate social – media: Evolution Center creste ca brand, astfel, alaturarea numelui dvs ca si colaborator va creste in vizibilitate si prestigiu;
 • locatie bine pozitionata si usor de ajuns din orice zona – fiind la 5 minute de metroul Timpuri Noi, langa Universitatea Dimitrie Cantemir.
 • integrare articole de specialitate pe site-ul nostru cu numirea dvs. ca redactor – creste vizibilitatea si impactul, va pozitioneaza ca specialist in fata potentialilor clienti/cititorilor;
 • protocol pentru clienti inclus in costuri: apa, cafea, bomboane, ceai, zahar, necesare igienice;
 • inclusa curatenia/ menajul simplu al cabinetului, deoarece exista persoana care se ocupa de asta, inclusiv costurile de detergenti si alte produse de dezinfectat/curatat;
 • integrare pe site la categoria ECHIPA – cu mentiunea specificata de dvs, de comun acord;
 • site-ul este bine optimizat SEO si se indexeaza foarte bine in cautarie Google;
 • o gama de servicii extinsa si puterea echipei creste vizibilitatea si impactul media deoarece fiecare colaborator devine ambasador al brandului comun care creste si ridica fiecare membru in parte.

Avem disponibile:

 • dimineata, de luni pana vineri – in intervalul 9:00 – 13:00;
 • dupa ora 18:00 – de luni pana vineri;
 • sambata si duminica oricand.

Garantie 100%:

Flexibilitate – in primele 15 zile puteti intrerupe colaborarea/sharing-ul, fara o alta notificare prealabila, dar fara a afecta sumele deja scadente.

Bonus:

Utilizarea materialelor de lucru si a tuturor instrumentelor metodologice/educative deja existente. Training de 2 ore cu Diana Zanfir – psihoterapeut/ antreprenor si manager centru pentru instruire cresterea branding-ului personal si management antreprenorial – training prin care veti primi unelte vitale pentru cresterea profesionala a oricarui specialist.

Preturi:

Variabile intre 50 euro si 150 euro pe luna in functie de intervalul dorit si cabinetul ales. Costurile reprezinta cu exactitate o fractie din chiria si cheltuielile curente ale centrului scopul fiind de sharing si colaborare, ajutor reciproc si crestere profesionala , nu unul comercial.

Va recomand sa stabilim o vizionare in urma careia sa descoperim nevoia dvs. particularizata si sa vedeti cum arata cabinetul, cum se ajunge la locatie.

Contact:

0771.73.88.00/office@evolution-center.ro

 Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile