consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi angajari / colaborari

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt
Picture Profile 2

Recrutăm terapeuți ocupaționali – București, Centrul Aspera

Recrutam terapeuti ocupaționali pentru a lucra cu copii mai mici și mai mari, scunzi și înalți, tipici și atipici. Important e să își dorească să facă diferența în evoluția unui copil și să fie deschis la a învăța și a se dezvolta în mod continuu.

Rolul presupune efectuarea de evaluări specifice și stabilirea de obiective, dezvoltarea și implementarea unui program individualizat și efectuarea de ședințe de terapie ocupațională (individuală și de grup) în vederea atingerii obiectivelor și oferirea de sfaturi părinților și îngrijitorilor. Totodată, rolul presupune lucrul într-o echipă multidisciplinară, cu supervizare din afara țării.
Ocupantul postului va avea un rol critic în conturarea și implementarea modului în care terapia ocupațională va fi oferită în cadrul centrului, cu focus și în aplicarea terapiei senzoriale.
Ne bazăm pe faptul că această persoană se implică în procesul de inițiere a noilor colegi pe zona de terapie ocupațională și în formarea terapeuților începători.
Pentru că ne dorim să creștem și să-i creștem și pe alții, este necesară implicarea în programe educaționale și cursuri organizate, atât pentru personalul centrului, cât și pentru un public mai larg.
Ne dorim sa găsim un coleg care să fie alături de noi full-time și pe termen lung.

Cine suntem noi?

Noi suntem ASPERA. În acest moment, suntem în etapa de construcție a unui centru modern și inovator în București, urmând să ne deschidem porțile în toamnă. Până atunci, în paralel cu amenajarea locației (o vilă mare și frumoasă, veche și recondiționată, în zona Armenească) dorim să construim și echipa alături de care să introducem o metodă de abordare relativ nouă în România, dar foarte răspândită pe plan internațional: metoda floortime.
ASPERA oferă posibilitatea de a activa într-o echipă multidisciplinară formată din psihoterapeuți, psihologi, logopezi și alți specialiști, sub formare și supervizare internațională și cu acces la programe de pregătire continuă.
Căutăm un om cald și responsabil, deschis la a învăța lucruri noi, care are studiile de terapie ocupațională finalizate și experiență relevantă de lucru cu copii cu nevoi speciale. Această poziție se potrivește unei persoane cu o pasiune puternică în a lucra cu copiii (cu nevoi speciale) și familiile lor.
Deoarece va exista o colaborare continuă cu specialiști din afara țării și pentru că trainingurile prin care dorim sa creștem valoarea echipei sunt oferite de profesioniști din străinătate, este necesară cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

E important să știi: modul în care terapia va fi pusă în practică nu se bazează pe metoda ABA și pe principiile analizei comportamentale aplicate. Noi urmăm principiile terapiilor bazate pe modelul dezvoltării individuale relaționale, în speță metoda Floortime. Așa că, daca cunoști ce înseamnă o astfel de abordare sau vrei să înveți (pentru ca nu rezonează cu tine terapia ABA), te așteptăm.

Dacă ești interesat să ni te alături, noi avem nevoie de tine încă de acum, din etapa de construcție a centrului pentru a dezvolta procesele alături de consultanți din Statele Unite ale Americii și Singapore.
Așteptăm să ne transmiți în limba engleză câteva lucruri despre tine (pregătire, experiență, referințe și… ceva inedit) pe adresa de email: contact@centrul-aspera.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile