consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
cartea-uleiulilor-volatile-dr-cristina-pavel

CARTE | Cartea uleiurilor volatile

Va invitam sa descarcati “Cartea uleiurilor volatile“, oferita cadou de Dr. Cristina Pavel, Steaua Divină.

cartea-uleiulilor-volatile-dr-cristina-pavelUleiurile volatile sau „esenţiale” ne transpun într-o lume magică și ne dezvăluie secretele plantelor din care au fost extrase. Fie că provin din rădăcini, frunze, seminţe sau flori, toate acţionează atât asupra corpului nostru, cât și asupra psihicului.

În general, uleiurile volatile se folosesc în aplicaţii externe, diluate în apă sau ulei–bază (ex. ulei de migdale sau de susan), ca și inhalaţii, uleiuri de masaj, băi aromatice. Unele dintre uleiuri se pot administra și intern, la recomandarea medicului, în doze foarte mici și pe perioade scurte. Ne ajută să ne armonizăm fiinţa pe toate planurile, să îndepărtăm anxietatea, stresurile, depresia și fricile și astfel să ne cunoaștem mult mai bine.

Proprietăţile curative ale uleiurile volatile pe care le folosiţi depind direct de gradul de puritate al acestora. Din această cauză este de dorit să folosiţi uleiuri volatile oferite de producători autorizaţi, care asigură un standard ridicat de calitate.

Pentru mai multe informaţii descarcă Cartea-Uleiurilor-Volatile.

Multumim Dr. Cristina Pavel!Lasa un comentariu

2 Mesaje la “CARTE | Cartea uleiurilor volatile”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed