Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

O colega si-a vazut prietenul dansand pasional cu alta fata…

Terapeuti RO 10:51am Jul 8
Mesaj:
Buna!As vrea sa aud niste pareri din partea voastra !
Un baiat era cu o fata de un an si 6luni la un an si 5luni fata a suferit un soc puternic.El era de servici pe scoala la etajul scolii iar o colega de a lui jos.In timpul orei fata a mers la baie iar ea surprinsa nu la gasit sus.era jos dansa cu fata foarte pasional ba chiar ia ridicat piciorul si a lasato pe spate iar dupa sau tot imbratisat pana iubita baiatului a mers la ei.El spune ca ce a facut nu e inselat.ca a fost o prostie.Nu se poate considera inselat avand in vedere ca se simteau atat de bine si chiar erau sa se sarute?iar cu iubita lui nu a facut asa ceva.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:56am Jul 8
filosofic vorbind, actiunea acestui baiat este ceea ce considera prietena lui ca este… nu ceea ce cred altii despre acest gest. Daca fata considera ca acest gest este o incalcare a relatiei…

Oltean Loredana 10:57am Jul 8
Aveti o intrebare? Ce pareri putem avea despre o copilarie? Fata a suferit un soc puternic doar pt ca l-a vazut pe el dansand cu alta fata? Iubita lui, de fapt era iubita lui???? Daca nici nu au apucat sa se sarute, sa danseze, etc, ce fel de iubita ii era lui? Vorbim despre elevi de serviciu la o scoala, sa fim seriosi, ce fel de "iubiti" puteau fi la acea varsta?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:00am Jul 8
colega… si noi am fost adolescenti… bine ca intreaba specialisti! Sa apreciam asta ;)

Invingem Stresul Impreuna 11:19am Jul 8
Ani de liceu/cand se-ntampl-o tragedie/fiindca el te-a vazut/la un film cu alt baiat…

Carmen Caramlau 3:08pm Jul 8
Asculta-ti instinctul! Te va ajuta mult in viata. Filozofand, vei ajunge mereu sa te convingi singur(a) ca nu e adevarat ce ai vazut, ca nu e chiar asa, ca ti s-a parut, ca exagerezi…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita