Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

Tomescu Catalin – Activare ADN (la distanta)

Tomescu Catalin – Activare ADN (la distanta)

Tomescu Catalin – Activare ADN (la distanta)

: Activarea ADN este procesul de incorporare a Luminii in campul energetic, proces prin care sunt activate codurile genetice latente de mii de ani, prin care conectam mai mult din Sinele Inalt si ne crestem frecventa personala folosind tehnici de directionare a energiei date in acest timp umanitatii.
: BUCURESTI
: Oriunde - activarile se fac la distanta

Detalii activitate

Catalin Tomescu este antreprenor si fondatorul Ascended Society – Activare ADN si Terapie Holistica Bowen – SOS Medical Group. A absolvit Facultatea Management din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, timp in care a lucrat ca hair stylist, a avut job-uri in domeniul modei si numeroase reprezentari la filmari reclame si filme. Antreprenoriatul a inceput in 2009 cand a inaugurat brandul de evenimente si la scurt a inceput administrarea businessului din familie.

Drumul deschiderii spirituale a lui Catalin incepe in 2009 cand este ghidat sa practice si sa impartaseasca invataturi si trairi ale filozofiei budiste din scoala Mahayana. Primind cadou o roata Dharma a inceput imediat curatarea ciclului de karma prin repetarea mantrelor si meditatiei. In 2010, a fost ghidat catre autoritatea in activarea ADN Toby Alexander si maestrul sau Sri Babaji Nagaraj.

Focusul neclintit pentru a ancora invataturile maestrilor si rezultatele vindecarii cuantice in viata personala au un impact pe termen lung in termeni de claritate, determinare, iubire neconditionata, buna-stare, transformare individuala profunda si trezirea catre misiunea sufletului indigo au pus fundatia necesare pentru a a continua studiul si practica activarii ADN.

In prezent, Catalin asista oamenii prin stimularea autovindecarii organismului, curatarea blocajelor energetice discordante si activarea ADN-ului latent.

Daca iti doresti

  • fericire
  • claritate
  • liniste Interioara
  • capacitate naturala de a iubi
  • decizii aliniate cu vointa Sursei
  • perspectiva Sinelui Inalt
  • ancorarea misiunii sufletului
  • manifestari mai inalte, atrase in holograma personala

…atunci este necesar sa incepi lucrul cu tine!

Prezenta bagajului energetic este motivul pentru care esti la nivelul la care te afli ACUM. Aceste tipare sucite de energie prezente la nivel de ADN sunt specifice emotiilor nerezolvate, convingerilor limitate si a karmei rezultate.

Sesiunile sunt oferite exclusiv pentru propria reactualizare, evolutie spirituala organica, cresterea frecventei personale si incorporarea partilor mai inalte. Catalin lucreaza la nivel cuantic, ghidat de Sinele Inalt al clientului in timpul sesiunilor.

Curatarea completa aurica, a karmei si sigiliilor artificiale mostenite in momentul nasterii sunt blocajele continute in bagajul energetic pe care cei mai multi il cara tot mai greu. Nu doar ca il avem dar acesta ne impiedica sa experimentam viata pe care am ales-o cu adevarat liberi si coerenti.

Acest proces este necesar inaintea activarii codurilor genetice latente.

Ca individualizari a constiintei Sursei, Unicul, Atot ceea ce este, suntem interconectati si suntem meniti sa continuam drumul de ascensiune in nivelurile mai inalte unde constiinta se extinde si devenim mai mult aliniati cu Sursa. Drumul ascensiunii se afla in portiunile latente din ADN-ul nostru. Stiinta a cuantificat 97% ADN-ul neactivat.

Ceea ce se numeste “activare ADN” se realizeaza pentru ancorarea frecventei de a 12-a dimensiune si vindecarea retelelor de energie de pe planeta. Acest proces utilizeaza coduri de inalta frecventa din Universul Armonic Absolut care poarta semnaturi energetice ale Sursei, neatinse de umanitate si trecerea timpului.

99% din oameni au o capacitate de 12 spirale ADN care activate in totalitate realizeaza ceea ce se numeste imortalitate si transformare in lumina, precum alti maestri inaintea noastra: Jeshua, Buddha, Sri Babaji Nagaraj, etc.

Activarea ADN este procesul original organic de ascensiune prin care iti expansionezi constiinta, ancorezi mai multa frecventa, incorporezi mai mult din Sinele Inalt si manifesti o retea mai inalta de oameni, locuri, evenimente, lucruri, etc.

Multumesc pentru ca te afli aici si sunt nerabdator sa te asist pe drumul de intoarcere catre Sursa!

Ma gasesti oricand la adresa cata@activareadn.ro

Cu deosebit respect si iubire,

Catalin Tomescu

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16533 raspunsuri primite pentru 3409 intrebari