Beju Angela Elena – Lector si terapeut ANATECOR – Bucuresti

Beju Angela Elena – Lector si terapeut ANATECOR – Bucuresti

Beju Angela Elena – Lector si terapeut ANATECOR – Bucuresti
 
  1419 vizite

: Lector si terapeut ANATECOR, specializat in fitoterapie, gemoterapie, apiterapie, reflexoterapie, terapie Su-Jok.
: BUCURESTI
: Bd. Uverturii 71, Bl. 11, sc C, ap. 92
: 0724.701.851

Detalii activitate

Lector universitar, membru fondator al ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare), lector autorizat in terapia cu plante medicinale specializata in fitoterapie, gemoterapie, apiterapie, terapia cu seminte, reflexoterapie, electropunctura, terapia Su-Jok, terapii energetice, terapia cu bioptron, autoare a mai multor carti de terapii naturale (Echilibrare naturala optimala, Cure naturale, Ghidul complet al fructelor si legumelor etc.).

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

3 Mesaje la “Beju Angela Elena – Lector si terapeut ANATECOR – Bucuresti”

 • STANCU CORINA spune:

  Bună ziua,
  Mă numesc Stancu Corina, și de 3 luni am început să am probleme în zona dintre nas și gât, mai exact să simt în gât o mucoasă. Am fost la trei medici ORL, am urmat tratamente cu antibiotic și spray-uri nazale. La ultimul consult, Clinica dr. Mocanu, am făcut și exudat nazal și a ieșit ifecție cu bacilul piocianic. Acum urmez tratament cu AZITROX 6 zile, BIOPAROX 10 zile, NAZOMER spray, TANTUM VERDE, dar nu se observă îmbunătățiri.Doresc să știu dacă aveți un tratament naturist pentru bacilul piocianic și în ce constă acesta.

  • Terapia naturista pe care o propun este urmatoarea:1.Extract de coacaz negru dimineata ; Extract de Arin negru prinz, Extract de Mesteacan pufos , Tinctura de echinacea ,Ulei esential de oreganum .

 • IOANA spune:

  BUNA ZIUA AS DORI SA LUCREZ PE APITERAPIE SUNT ASISTENTA DE FARMACIE AS DORI SA MA SPECIALIZEZ GRATIS PE TERAPI COMPLEMENTARE .

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16402 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari