Login

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

L-am prins pe baiatul meu de 10 ani ca imi ia bani din portofel si ca minte. Nu ii lipseste nimic, doar ca nu vreau sa ii dau bani de buzunar in fiecare zi.

Terapeuti RO 8:19am Jun 5
Mesaj:
Buna ziua. L-am prins pe baiatul meu de 10 ani ca imi ia bani din portofel si ca minte. Nu ii lipseste nimic, doar ca nu vreau sa ii dau bani in fiecare zi de buzunar. Cam ce atitudine sa am fata de el? Va multumesc.

Botezat Radu 10:05am Jun 5
incercati in primul rand sa discutati (mai multa vreme) despre ce nevoi are el: pt ce are nevoie de bani? chiar este necesar? Incercati sa gasiti cai de mijloc si sa intariti relatia. Poate ca este vorba de un abuz la scoala? Cine stie. Cu rabdare si ‘prietenie’ se castiga incredere si se va creea o alianta. Daca nu reusiti, apelati la un terapeut de familie si mergeti impreuna cu sotia si copilul. Succes!

Carmen Caramlau 9:45pm Jun 5
Intoarceti-i cu aceeasi moneda. La aceasta varsta metoda oglindirii e cea mai buna. Faceti ce face si el si, cand se va supara, caci se va supara, explicati-i ca nu faceti nimic diferit de ce face el si spuneti-i cum va simtiti cand face asta. Mai scrieti-ne daca aveti nevoie, va stam la dispozitie. Numai bine!

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16404 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari
(in categoria actuala: 2053 raspunsuri primite pentru 410 intrebari)