consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Visan Mihaela – Terapie Craniosacrala / Psihoterapie / Reflexoterapie / Initieri Reiki si Munay-Ki / Consiliere personala si sprirituala – Bucuresti, Alexandria

Visan Mihaela – Terapie Craniosacrala / Psihoterapie / Reflexoterapie / Initieri Reiki si Munay-Ki / Consiliere personala si sprirituala – Bucuresti, Alexandria

Visan Mihaela – Terapie Craniosacrala / Psihoterapie / Reflexoterapie / Initieri Reiki si Munay-Ki / Consiliere personala si sprirituala – Bucuresti, Alexandria

: Am ales sa ma ReInventez, sa ma ReCreez in fiecare zi, impreuna cu tine, oferindu-ti intelepciune, iubire si multumire sufleteasca. Multumirea ta este multumirea mea; ma ajuta sa cresc personal si spiritual, sa inregistrez progrese in mod constant in calea mea.
: BUCURESTI
: Alexandria, Bucuresti
: 0721.364.031

Detalii activitate

Eu, Mihaela – maseur, terapeut si psihoterapeut, preocupata de frumos, de a aduce lumina, pace si intelepciune in fiecare dintre noi.

In calatoria mea, am inteles ca viata este mult mai frumoasa atunci cand inima si mintea, trupul si sufletul, intentia si actiunea sunt in profunda armonie.

Am facut formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala si hipnoza la AHPCC (Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala). In ceea ce priveste terapia ABA,  am lucrat la Asociatia AITA, si, in particular, cu copii din spectrul autism.

Am intuit ca exista o stransa legatura intre nutritie, psihologie si Reiki si am reusit sa aprofundez aceste domenii.

M-am initiat in Reiki si Munay-Ki si m-am deschis catre iubire neconditionata, intelepciune, bucurie si compasiune.

In cautarile mele, am invatat ca terapia prin masaj este benefica si relaxanta, atat pentru corp, cat si pentru minte.

Mi-am imbunatatit capacitatea de a-mi ajuta aproapele: “ Eu cu munca – Dumnezeu cu vindecarea”.

Am ales sa ma ReInventez, sa ma ReCreez in fiecare zi, impreuna cu tine, oferindu-ti intelepciune, iubire si multumire sufleteasca. Multumirea ta este multumirea mea; ma ajuta sa cresc personal si spiritual, sa inregistrez progrese in mod constant in calea mea.

Acum, poti si tu sa te ReCreezi:

Prin initiere in Reiki si Munay-Ki – initieri care te conecteaza cu energia în continua expansiune a Universului, pentru a crea lumea ta, mersul in frumusete, integritate si scopul de a vedea cu intuitia si inima.
Printr-o calatorie vindecatoare prin masaj cu unde acustice theta, unde stresul se va topi lasand loc energiei kundalinii, vindectoare si binefacatoare.
Printr-o calatorie de autocorectare, autovindecare a corpului si intarirea sistemului imunitar prin terapia craniosacrala.
Prin energizarea si relaxarea punctelor reflexogenere specifice organelor interne ale corpului cu ajutorul reflexoterapiei.
Prin sedinte de consiliere personala si/sau spirituala, pentru descoperirea si realizarea sinelui.

In aceasta calatorie, am inteles ca menirea mea este sa-ti aduc mai multa bucurie, intelepciune si cunoastere; ca suntem cu totii aici pentru a ne redescoperi, pentru a invata unul de la altul.

Poti colabora si prin publicarea de articole din domeniile care tin de interesul nostru comun.

Asadar, te astept cu sufletul deschis, cald si luminos pentru a realiza o lume plina de intelepciune si cunoastere.

Imbratisari cu drag,

Mihaela!

“Secretul sănătatii atât pentru minte, cat şi pentru corp nu este acela de a plânge pentru trecut, de a vă face griji cu privire la viitor sau pentru a anticipa problemele, ci de a trăi în momentul prezent înţelept şi serios ”
Buddha

Mai multe detalii pe:

http://www.caleademijloc.ro

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AK27UgJvp3w


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed