consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Mocanu Victoria – Reiki – Bucuresti

Mocanu Victoria – Reiki – Bucuresti

Mocanu Victoria – Reiki – Bucuresti

:
: Maestra Victoria Mocanu Gheorghita organizeaza conferinte si cursuri de Reiki in toata tara.
: BUCURESTI
: 0740 179 765

Detalii activitate

Ce se poate obtine prin Reiki?

  • iti poti imbunatati starea de sanatate;
  • poti ajuta alte persoane in drumul lor spre vindecare;
  • iti poti trasa noi itinerarii ale vietii;
  • poti deveni propriul Maestru.

Prin Reiki se declanseaza procesul de autovindecare a organismului. Are loc o transformare importanta, nu doar in propriul sanctuar intern al existentei noastre, ci in toate relatiile ce ne sunt atasate in viata. Fiecare fiinta umana se naste cu un canal energetic care, la varsta de 4-5 ani, incepe sa se inchida. Un maestru Reiki, cu capacitatile pe care le dobandeste in timpul cursului, poate sa activeze acest canal redandu-i capacitatea de a canaliza o cantitate impresionanta de energie universala prin palme. Cel initiat in Reiki, deja de la gradul I, are posibilitatea sa faca autoterapie si terapie pe oameni, animale si plante. Un practicant de gradul II in Reiki poate trimite energie in Univers, oriunde si oricand.
Vindecarea holistica este posibila cand se actioneaza pe cel putin primele patru corpuri ale fiintei. Energia canalizata de catre terapeut este vehiculata in centrii energetici (chakre) pentru a distruge stresul, blocajele si alte dezechilibre care impiedica transferul liber de energie si informatii intre persoana si mediul exterior. Cel care se scalda in aceasta energie este curatat, revitalizat si tot mai constient de propriile sale procese mentale, ca si de cauza propriei sale boli. Aceasta terapie functioneaza indiferent daca sunteti credincios ori ateu. In momentul de fata, terapeutii trebuie sa-si dea seama ca numai cunostientizarea pur intelectuala nu este suficienta pentru deliminarea blocajelor. Doar terapiile holistice dezradacineaza diversele tulburari si cauze ale afectiunilor.

Reiki este o cale a cunoasterii de sine

Cand persoana este pregatita, aceasta practica trezeste cu blandete energia Kundalini, energia de baza a fiintei umane. Astfel, Reiki conduce la cristalizarea fiintei interioare, care nu este alta decat propriul ghid interior. Pentru realizarea acestui obiectiv, trebuie sa devenim propriul  maestru in viata.
Deveniti propriul terapeut si canalizati energia universala a vietii!

In adancul inimii avem o flacara eterna pe care o ignoram. Asemenea vlastarului care a stiut sa sparga stanca dura pentru a ajunge la lumina, omul care doreste sa evolueze primeste gratia divina si gaseste in propria fiinta forta necesara pentru a atinge lumina“.

Toti oamenii poseda capacitatea de vindecare, atat in plan fizic cat si in plan emotional, mental si spiritual. Acest potential trebuie sa fie activat pentru ca din maini sa emane o energie binefacatoare si tamaduitoare. Aceasta energie va putea fi folosita pentru autovindecare sau la vindecarea celor care o doresc prin simpla aplicare a mainilor. Aceasta abilitate se dobandeste prin transmiterea energiei de la initiat/maestrul Profesor la elev, conferindu-i acestuia puterea de vindecare a propriului corp si a altor oameni, asa cum faceau Iisus, Buddha si numerosi alti Avatari. La nivelul evolutiei actuale a umanitatii, aceste capacitati de vindecare sunt accesibile tuturor dupa o initiere in gradul I, care dureaza 2 zile. Aceasta invatatura si initiere este deasupra oricarei dogme si religii.

Arta vindecarii este practicata, in prezent, in intreaga lume de sute de mii de persoane. “Rei” este aspectul constiintei fiintei, iar “Ki” este aspectul energiei vitale care circula in toate entitatile vii. “Ki” la japonezi este echivalent cu “Chi”-ul chinez, “Duhul Sfant” din religia crestina, “baraka” musulman, “Prana” indiana, “constiinta – energie”cu care opereaza ateii. Acest termen desemneaza natura absoluta a energiei creatoare originale. Fiinta umana, in afara de corpul fizic, poseda o multitudine de alte corpuri mai subtile. Numeroasele blocaje emotionale fixate in timpul vietii au provocat tensiuni in aceste corpuri. Aceste dezechilibre se instaleaza in prima instanta in corpurile cele mai subtile ale fiintei umane si raman multa vreme neobservate. Totusi, aceste dezechilibre netratate creeaza treptat blocaje in corpurile fizic, emotional si mental, etc. pana cand se instaleaza comportamente incontrolabile si maladii mai mult sau mai putin grave. Reiki este o terapie care permite tratarea la sursa a problemelor intr-o maniera eficace si rapida. Se instaleaza uniunea corp – spirit, iar persoana tratata intra in relatie cu constiinta – energie a Izvorului Vietii. Reiki actioneaza asupra tuturor corpurilor si permite astfel dizolvarea blocajelor la toate nivelele fiintei.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile